HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@lewis hocam once den mail atmstim bana da sali gunu 19 aralik aciklanacak die mail atmislardi .
-
@oguzidane ailevi sebeple gidemeyeceğim çünkü keyfimizden değil heralde emeklerim boşa gidecek benim de. biliyorsanız yardımcı olun diye sorduk
-
Daha kazandığın belli değil. Daha mülakat tarihi belli değil. İşe başlama tarihi belli değil. Baya kapsamlı ve sağlam bi ailevi sebep olsa gerek. Hakkını helal et kardeşim Allah yardımcın olsun
-
Arkadaşlar salı günü açıklarsa eğer bugün duyuru mu yapmaları lazım duyuru gelmezse beklemeye gerek yok mu yarın
-
@alexdelarge aynen dostum cevap o olması lazimdi
-
@ddguy şimdi insan kaynaklarını aradım yarın açıklanacağına dair bi taahhüdümüzü Yok , Yarın için kesin açıklanır ya da açıklanmaz da diyemem , Ama bu ay içinde açıklanacak çünkü ocakta mülakatlar var dedi.
-
@monopol ocakta mülakat varsa çok gecikmez o zaman ya
-
@ddguy aynen. Bu ay içinde açıklanacağı kesinmiş beklicez artık. Emek veren herkes hakkını alır inşallah
-
@raki Az söylemişsin hocam çok iyi niyetlisin +15 +20 falan eklenir. Herkes alanla Gk Gy'yi full yaptı çünkü..
-
Bakalım yarın açıklanacak mı?
-
@muaccelalacaklı Bir an önce açıklansa çok iyi olur önümüzü görürüz. Ama yarın açıklanması bana pek mantıklı gelmiyor.
-
@regista Gelsede gelmesede inşallah açıklanır
-
Yarın açıklanırsa benim için sürpriz olur.Demiştim zaten İst üni kendi öğrencilerinin optiğini bile en az 2 haftada okutuyor diye.Ama bu yükümlülüğe girmişler en kısa sürede açıklamaya çalışacaklardır..Diyelim sınavı geçtik mülakat nasıl olacak onu da bilmiyorum.15 günde nasıl hazırlanacağız o da ayrı bir dert
-
Diger halkbank sinavi bir ayda aciklanmisti, bi heycani kalmamisti.ama iü yarin aciklarsa super olur.cunku kpss puaniyla ilan bekleyenler var yada bu sinavla umutlari yeşerecek olanlar var.İnsallah aciklanirda bizde napacagimiza karar veririz
-
Farkli bisey sorcam affiniza sığınirak,Bi arkadas ziraat sinav yapabilirmis diye duyum alindigindan bahsetti acaba katilim mi alcak ?
-
@şule bi baslikta bende duydum hocam.insallah dogrudur.
-
Sonuçlar aciklandi mesela yedek oldum. Asıl olma şansım nedir? Anladığım kadarıyla KPSS bekleyenler asıl olursa çekilecek işe alım sürecinden. Bir de gk gy 32 alan 40 ing 32 bekliyorum Ankara servise başvurdum, inşallah olur ya fazlasında gözüm yok isim olsun gişede olayım yeter
-
Bende ziraatın alımıyla ilgili birçok yerde 2018 yılında alım olabileceğine dair yorumlar okudum umarım doğru olur gerçekleşir halkbankası sonuçlarıda inşallah bir an önce açıklanır güzel sonuçlar almak ümidiyle..
-
bence sonuçlar değil, sonuçların ne zaman açıklanacağı yarın açıklanacak
-
@busus Ben ona da razıyım