HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@selsah esragfullah usta senin belki de daha fazladır senin netin genelleme yaptım orda. Kac net bekliyorsunuz ?
-
Ve korkuyorum yüksek kapatacak diye bölümle alakası yok
-
@ceska yok şaka olabilir tabi ama inan bölğmle alakası yok sorular kolaydı aslında iibf mezunları çok çok iyi yapması gereken sınavdı ben şaşırdm aslında ing 15 alan 40 gygk 31 bekliyorum kısmet iibf dılıyım ilk defa sadece1 ay calıştım
-
@ceska Allah gönlüne göre versin kardeşim inşallah olur
-
@selsah sağol senin de. İİBF mezunu olmayan, her ne kadar kolay da olsa, alanı yapamaz kesinlikle. Sizin durum çok şaşırtıcı altyapın vardır ya da mezun olduğun bölüm İİBF ile dolaylı ilişkilidir. Aksi takdirde 1 aylık çalışma ile alan çok zor bence.
-
Sonuçlar açıklaninca süreç tam olarak nasıl oluyor acaba. İlk başta sadece puanımı söyleyecekler yoksa mülakata kalıp kalmadığımız yada kaç kişinin kaldığı vs belli olacak mı?
-
Alandan 58 net gk gy 25 net bekliyorum ... sınav gk gy belirleyeceğini düşünüyorum
-
@duryy Puan açıklanır ve mülakata asil listede mi yedek listede mi girdiğiniz yazılır. Kaç kişinin kaldığını bilemezsiniz. Yalnızca tercih iliniz - almış olduğunuz puan - mülakata girip giremeyeceğiniz yazar.
-
@ceska alt yapım yok fizik öğretmenliğini bitirdim hiç görmedim iktisata hiç bakamadm yetişmedi.bilmiyorum Allah yardım etti. Olur olmazmı bilemeyiz.
-
@duryy en son girdiğim ziraat sınavında ilk başta sınav sonuçlarını sistemden açıkladılar sonra kazananların mülakat yerleri saati ve gününü liste olarak yayınladılar ..
-
Arkadaşlar çok fazla sınav tecrubem yok ama ben bazı arkadaşların kolay anlayışınızı anlayamadim. Alan kolaydı diyenlerin en az 25-30 yanlışı var. Bu alan kolaysa bu kadar yanlış nasıl oldu? Ayrıca İİBF'li olmak mutlaka avantaj ama ben iibf liyim calismama gerek yok diyen kimse kazanamaz. Bazı dersleri 2. Sınıfta bazılarını 1'de goruyorsun ve mezun olduktan sonra tekrar etmezsen çoğu unutuluyor zaten.
-
@alexdelarge peki kardeş zordu!
-
@selsah hocam sen direk işe başla ya bölümüne göre ıyi yapmışsın ne diyelim
-
@selsah dostum ben sınavın zor veya kolay olduğunu kabul ettirmeye çalışmıyorum. Ama 70 soruda 25-30 yanlış varsa ya o sinav kolay değildir ya da kolay olmasına rağmen biz yapamamisizdir
-
İnsanları demoralize etmeye çalışmayın. Buradaki çoğu kişi 4 yıllık üniversiteyi boşuna okumadı. Sınavın zorluğunu ya da kolaylığını bilemem ama 1 ayda alan falan halledilmez, hele alandışından hiç halledilmez. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki?
-
@alexdelarge @ddguy siz daha iyi bilirsiniz kolaymıydı zormuydu çünkü bu derslerin varlığını 2 ay önce öğrendim ilk defa bu derslerden sınava girdim. Sizin tecrübeniz daha cok ben sadece fikrimi söyledim çok basit demedim yapılabilirdi dedim. Herkesin emeğine sağlık
-
@bankaci size inandırmak zorunda değilim ben tartışmıyorum yada moral bozmuyorum arkadaşın iibf dışını elemesine sessiz kalamadım. 1 ayda çalıştım 40 net yaptım bu bir gercek!
-
@selsah hangi il?
-
@selsah estağfurullah hocam niye daha iyi bilelim. Yapılabilirdi olayı çok geniş bu konuya girmeyelim bence. 70'de 70 de yapilabilirdi, üniversite'de 3.95 ortalama da yapilabilirdi, öss'de ODTÜ'de kazanilabilirdi.. bunun sonu yok
-
@zenginmemur adana daha öncede söyledim 62 puan civarı gelirse gelir Adana içinde cok zor zaten