HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@merhuume 13 aralık mesai bitimine kadar itiraz süreci vardı zaten. o süreçten itibaren yanlış soruların tespiti optiklerin okunması vs. kolay değil.
kaldı ki bu istanbul üniversitesine bağlı değil. banka ne zaman isterse okul o zaman açıklar sınavı. banka da mülakatlar ocakta olacak diyor. sonuçlarla mülakatlar arasında 10 gün falan olur. aralık sonu ocak başı açıklanır. o yüzden boşuna bekliyosunuz -
Madem böyle yapacaksanız hiç tarih vermeseydiniz o zaman iyice şamar oğlanına döndük
-
Açıklansın artık ya yeminle rüyalara giriyor.
-
@fetih inanmak zorunda değilsin zaten gelen maili söyledik inanıp inanmamak senin bileceğin iş hocam
-
@ddguy bu mail size mi gelmişti
-
Bugün açıklanabilir buna olanak var ama Türkiye koşullarında zor gibi ben sınavdan once bır konuda bilgi almak için aramistim ö zaman bile ocakta mülakat olacak demislerdi
-
@sayınseyirci forumda 5 10 kişiye geldi bi bana değil hocam
-
Paylaştım hatta direk maili
-
Ne zaman açıklanacağına dair duyuruyu ne zaman yapacaklarını sordum ben ona bile bir tarih vermediler.
-
o zaman en azından planlamayı 19 una göre yapmışlardır 1 2 sapma olabilir ama rastgele bir tarih yazmamışlardır
-
Demekki 19 u iptal edildi.Neden acaba tarihi degistirdiler
-
Banka kendi kafasına göre bi tarih sallamamıştır , ya banka vazgeçmiştir o tarihten , ya da sınavlarda ki baraj koşullarında bir sıkıntı olabilir sonuçlara göre
-
bugün açıklansa mülakatlar 2 ocaktan itibaren başlaması lazım
-
@adam-smith 10 günde mülakata nasıl hazırlık yapılır ki? Soru falan hikaye o zaman duruşunu.diksiyonunu beğenirse alıyor seni
-
@adam-smith ziraat katılımda mulakatkarlar sınav acıklandıktan 1 ay sonra başladı
-
Arkadaslar hem olcakmis gibi hem de olmayacakmis gibi hisseden ve mi. Benim gibi..
-
Başvuruda verilen mail adresine mail attığımızda 19 aralık olarak geri dönüş yapıldı. Bunun ciddiyetini niye sorguluyorsunuz ki? Bu akşama kadar açıklanırsa açıklanır zaten. Açıklanmazsa bu ay sonu kesin çünkü şubatta işe başlanacak
-
Pardon var mı diycektim
-
@mcancakar Şubat iş başı bilgisi nereden hocam.Eğer öyleyse inşallah kazanırız.Güvenlik soruşturması falan yok mu burada?
-
@prsnll-adayı-52 umut fakirin ekmegi hepimizin icinde var bu hisler