HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@sayınseyirci . Aynen hocam ' umut' da olmasa nolurdu bu ibf lilerin durumu bilemiom valla
-
@maliyeci07 mülakat zaten bilgi ölçmekten ziyade bunun için yapılıyor tabi keşke bugün açıklansa da bilsek iyiyi kötüyü ama hiç sanmıyorum
-
@luthor forumdan bilgi sahibiyim ocakta mülakat olacak sürecin hızlı ilerlemesi gerek
-
@adam-smith Ya elbette bunları ölçmek için ama bu kadar da formaliteden ibaret olmamalı değil mi...
-
@mcancakar İnşallah öyledir.İşin içinde kamu olunca bu kadar kısa sürelere pek inanamıyorum.
-
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam geçen yıl mülakat tarihleri ve yeri , sınav sonuçlarının açıklanmasından 15 gün sonra açıklandı. Yani sınav sonucu açıklandığında mülakat tarihi ve yeri açıklanmıyor. Örnegin sınav sonucu bugün açıklansa , mülakat tarihleri ve yeri ocak bası gibi açıklanır öyle düşünün
-
Mail geldi sonuar ay sonu açıklanacak...
-
@bolulu sorular mi sonuçlar mi hocam
-
soruları yayımlasalardı bari.
-
soruların yayımlanmasını için mail atıyorum arkadaşlar .
-
Maile cevap olarak ay sonunda açıklanıcak diye cevap atmışlar. Bugun açıklanmıycakmış
-
maşallah maile anında cevap verdiler, sınav sorularını ay sonunda yayımlayacaklarmış arkadaşlar.
-
sorry , sanırım maili otomatiğe bağlamışlar ben sınav sorularını sordum onlar bana sınav sonuçları ay sonunda açıklanacak demiş. okumamışlar bile mailimi .
-
@sbf12345 demekki kafalarına göre otomatik herkese gönderiyolar ne saçma ya
-
Aaa yılbaşı surprizi mi yapmayı dusunuolar kendilerince..11 gün daha bekliycez yani..
-
Kutahya yazan var mı
-
İse çok ihtiyacım var gercekten hakeden kazansın endüstri muhendisligi mezunuyum
-
@alialiali 61bin kişinin arasında neler var görüyorsunuz......
hakkında hayırlısı olsun hocam -
Aynen hocam ülkenin gidişatı iyi değil işsizlik almış başını gidiyor gerçeği görmeli herkes
-
@alialiali Alan dersleri nasıldı gördüğüm kadarıyla beklenti içindesiniz