HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@alexdelarge haklısınız. Uzatmaya gerek yok keşke yazmasaydım gece gece pişman oldum. Şansınız bol olsun iyi akşamlar.
-
Herkezin calısma kapasitesi farklıdır kimi ilk defa okumada anlar kimi ikincide kimin ne kadar calıstigi önemli degil bende ibf mezunuyum. Ibfliler alan.konusunda daha avantajli aşina olunan sorular vardi. Ama calismadan 70te 60 yapılmasi zor 70 45 50 yapalilar bilir calismadan ibf mezunu biri
-
@ahmblg herkezin değil herkesin olacak kardeş o ...
-
bende biliyorumda akıllı telefonların kurbanıyız yazım kurallarını biliyoruz tlf orda yazarken kendiliginden oldu taķılma bu kadar.
-
@ahmblg hiç bir şeye takılmadım bu kelimeye takıldığım kadar
-
Bugün açıklanmayacak sanırım bu sınav resmen bi kurum trolledi bizi ya
-
@zenginmemur 3 kati kesin bilgi olamaz.kilavuzda boyle bi madde yok.bankanimln insiyatifinde.uzmanlikta mif evet 3 kati ama serviste 3 kati yazmiyor
-
@ekonomist42 o zman biz niye korkuyoruz 60ı gecen herkes mülakata kalmasi lazım dostum her sey basvuru formunda yazmiyo ona bakilirsa ben sınavda bir tane bile bankacılık bilonvosuyla ilgili soru görmedim.Bu arada 3 kati kesin bilgi
-
Banka mevduat mi aliodu islemi tam hatirmiyorum ama bu islem Banka için nedir diye soruluyordu.Banka için borctur olan bi şık vardı cevap oydu sanırım. Bu da banka bilançosuyla ilgili olmuyor mu?
-
@prsnll-adayı-52 evet mevduat banka açısından borçtur. Doğru cevap bu
-
Halk ik yi arayan var mı
-
Mulakatlar herkesin kendi ilinde mi olur acaba
-
bugün açıklanmaz bence nerden çıkardınız bunu daha 9 gün oldu nerde gördünüz 9 günde sınav açıklandığını? hele bu kadar muallakta soru varken
-
@ddguy ay sonunda açıklanacak.
-
@adam-smith biz çıkarmadık ist üni kendi mail attı
-
@selsah nerden biliyon hocam
-
@ddguy bana o mail inandırıcı gelmedi
-
@ddguy aradım
-
@ddguy yayımlama tarihi sayfamızda duyurulacak dedi ay sonuna büyük ihtimal sonuçlar acıklanır dedi
-
9 gun az degil ki optik okuyucuyla okunacak .