HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@busus bencede
-
@ceska Kaçıncı yedek olduğuna ve kpsscilerin beklediği kurumların sonuçları açıklamasına bağlı hocam.A grubunda alımlar minimum 6 ay sürüyor.Bu süre zarfında hala yedeklik haklarınız korunuyorsa ve yedekler listesinde üst sıralardaysanız şansınız var.Aksi halde biraz zor gözüküyor.
-
@marjinalfaydali insallaaah hic olmazsa hazir bilgiler yeniyken ve hala calisiyorken super olur
-
En son gelir yzmanliginda Ankara Antalya ve Bursadan dusuk kapatti sinav dogrusu olarak.Halkbankta bunun olma olasıligi cok mu düsuk?
-
@zenginmemur dostum illerin kontenjanını ve illere yapılan başvuruları bilmiyoruz. Herşey olabilir.
-
@alexdelarge bilmiyoruz doğru ama puan cok az geliyo bu kadar tartismali soru varkdn birde ingilizceyi tamamen sallamakli yaptigim icin oyle en yuksek kapatacak il 74 falan nasil olur.Ama bu issizlikte her sey olabilir
-
Ankara için konuşacak olursak en az 20 tane Halkbank şubesi vardır Ankara'da. Hatta bence 20-30 arası bir sayıdır bu. Halkbank genel müdürlüğü ile ilgili bir bina da var Ankara'da genel mudurlukten ayrı. Bu veriler ışığında her şubede de asgari 10 kişi çalışıyor desek bence en az 100 kişi alınır Ankara mülakata da 4 katı çağırılır. Başvuran kişi sayısı Ankara için 5000 desek bunlardan 2000i İİBF mezunu olmasa 500 tanesi sınava girmese kalır 2500 kişi. 2500den 400e girmek gerek.
-
@alexdelarge istanbul ankara izmir olur kontenjan siralamasi bnce
-
@ceska ankara sube sayisi 94
-
@ceska 3 kati mülakat bu kesin bilgi
-
Az alim yapacak iller nasil dusuk kapatiyo bn anlam veremiyorum istanbul daha yuksek kapatmasi gerekirken en dusuk hep istanbul olmus.Bir il 5 kisi alcaksa 15 kisinin arasinda olmak daha zor olmasi gerekirken tam tersi olmus hep
-
@zenginmemur omg ! Çok fazlaymis.
-
@zenginmemur Hocam sakin olun. Biliyorum merak ediyorsunuz ama hiçbir şey net değilken ne desek boş. Nasipte varsa olur inşallah sizin de, tavsiyem sürekli aklınız sonuçlarda olmasın.
-
@ceska internet bilgisi dostum bnde emin degilim ama oyle yaziyo
-
Alan 50,gkgy 24 ingilizce 7. Bu doğrularla antalya gelme şansı var mı sizce
-
@muhalba Zor ama Allah'tan ümit kesilmez 60 civarı puanın oluyor şansın olabilir.
-
https://www.halkbank.com.tr/addresses/address.asp illerdeki şube sayılarına burdan bakılabilir ama illa şube sayısıyla kontenjan paralel olucak diye bir şart yok tabi.
-
@muhalba inşşş gelir be kardeş
-
Anlamadığım nokta cevapları açıklamayıp nasıl direkt sonucu açıklayacaklar.Bence yarın açıklanmaz.
-
@ceska iibf mezunu olmasa?? Ne güzel eledin ya sen en az senin kadar netimiz var!