HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@lalzeynep23 muğla
-
@y-oguz90 Anladım inşallah o zaman hayırlısı olsun
-
@duranvarlık bende burda gördüm dostum 3 5 sayfa önce söylemişti arkadaşlar biz çalışalım da inş gelirse ilan hazır oluruz .
-
@lalzeynep23 Amin hepimiz için
-
Arkadaşlar bi tane soru vardı hangisi uretimde rasyonelliği verir gibi biseydi. Şıklarda çıktı maksimizasyonu filan vardı o sorunun cevabı nedir?
-
@alexdelarge belirlenen hedeflere ulaşmak gibi bi şık vardı. Onu yaptım galiba. Ama aynı soru muydu emin degilim. Net bilen birisi varsa söylerse memnun oluruz tabi.
-
@alexdelarge soru verimlilikle alakaliydi.
-
@zamangeciyor evet rasyonellik değil verimlilikti şimdi hatırladım
-
@alexdelarge peki cevap .. Belirlenen hedeflere ulaşmak mi?
-
http://www.asdep.org/ Arkadaşlar alım yapacaklar iibfye oy verin isim cisim istemiyor tıkla geç
-
Halkbank ilani gelmeden once genel mudurluge ic kontrolor uzmani olarak atanan bi arkadasimiz ilani onceden haber vermisti. O arkadas buralari okuyorsa sinavin aciklanacagi gunu de belki biliyodur yardimci olsa ya keske
-
@prsnll-adayı-52 şıkları hatırlamıyorum ama verimlilik en az girdiyle en çok ciktiya ulaşmak kabaca, buna benzer bi şık varsa cevap odur
-
@rybczynski2 ben oy verdim bastiralim arkadaslar.cocuk gelisimi önde suan tukurugumuzle bogariz topu topu kac kisiler
-
@meltem_90 Halkbankasinda uzman yardımcısı olan 2 arkadaşım var bi tanesi salı günü aciklanacak diye duyduklarini soyledi. Oteki insan kaynaklarindaki arkadaşına sordu salı gunuyle ilgili bi duyum olmadığını geçen yılki gibi 1 ay civarı bi surede aciklanacagini söyledi. Orda da durum muallak yani. Salı gününü bekleyelim bakalım
-
@duranvarlık başlık açayım kimse takmıyor burda
-
Salı günü açıklanacağını sanmıyorum. Açıklanmadan önce ilan vereceğiz gibi bir yazı okumuştum İÜ'ye ait. Yani Salı açıklanacaksa yarın ilan verilmesi gerek .
-
@lewis Benim maile dönmüşlerdi sınavın ne zaman açıklanacağı hakkında duyuru yapacağız diye.
-
@duryy aynen hocam bakalım yarın belli olur salı açıklanıp açıklanmayacağı
-
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum şimdi mesela sınavı kazandık fakat mülakata gitmedik, ilerde başka bir bankada çalışmada engel olur mu yani herhangi bir bankanın mülakatında elenince diğer bankalarda alınmıyorsunuz ya bu da öyle bir şeye sebep olur mu lütfen yardımcı olur musunuz ?
-
@hopefull derdin ne kardeş senin niye giriyosun o zaman sınava, niye milletin hakkına giriyosun demezler mi ?
keşke bana yollasaydın 75 lirayı.