HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Başvuru yaparken ordaki çalışan bir görevli 10 kişi felan alırlar demisti ama bana yüksek gelmişti bu rakam
-
bugün cevapları yayınlasalardı bari çok mu zor bunu yapmak anlamadım ki
-
@alialiali 10 kişi alır hocam.
-
@grimmjow aynen soruları bari yayımlasalardı bari
-
@lewis neye dayabarak yaptınız yorumunuzu tahmin mi duyum mu
-
@alialiali 5 şube varsa tahminimce ikişer kişi alsa 10 kişi eder
-
Isparta da 6 şube var o kaç kişi alır ki ya
-
Benim yasadigim sehirdede 3 sube var. Umarim yilbasina kadar bitane daha acilir
-
@ddguy her şubeye 1 kişi ortalamayla düşünün işte. 1000 kişi alacaklar zaten. türkiye genelinde 900 küsur şube var.
istanbulda 204 şube var. (belki şu an daha fazladır)
900 şubenin hepsine birer kişi yerleşse geriye kalır 100 kişi. onu da 3 büyük ile bölseler 33 kişi yapar.
örneğin istanbula minimum 250 kişi alırlar bence belkide daha fazla. -
Türkiye'de 963 Halkbank şubesi var. Ama ortalama hepsine bir kişi mi olur ondan emin değilim. Sonuçta İstanbul/Mecidiyeköy, Ankara/Çankaya şubesi vardır 10-15 kişi çalışır ihtiyacı ona göredir, Anadolu'da bir ilçe şubesinde 3 kişi çalışır onun ihtiyacı da ona göredir.
-
@alexdelarge o yüzden zaten büyük illerde alım sayısı daha fazla olur
en büyük şubede bile 4 gişe çalışıyor. yine de ortalamaya vurduğumuzda her şubenin minimum 1 ihtiyacı vardır -
@adam-smith 1 tane şube olan illere bile kontenjan actiklarina göre demekki her şubede ihtiyaç var evet.
-
Arkadaşlar. Gene sorulara döndüm amatemerrüt faiziyle ilgili bir soru vardı. Cevabını hatirliyor musunuz
-
@prsnll-adayı-52 kusur ve zarar şartı aranmaz her durumda ödemek zorundadır
-
Arkdaslar bu 19 aralik olayini cozdum galiba.19 aralik 00 dan sonra ist uni uzaktan egitim acikogretim sinav sonuclari aciklanmis.sanirim halkbank sinav sonucunu sordugumzda bu tarihle karistirip otomatik maile bagladilar.
-
Ben de muhasebede bi soruya takıldım . Hangisi stok değerleme yöntemi değildir diyodu. FİFO LİFO ,ağırlıklı ortalama maliyet, direk yöntem, endirekt yöntem vardı. Hem direk hem de endirekt yöntem amortisman kayıt yöntemi oluyo. Bence soru iki cevaplıydı. Sizce?
-
@monopol Bu soru hangisi stok değerleme yöntemidir şeklindeydi ve şıklarda lifo,fifo yoktu.Ağırlıklı ortalama sadece cevap olarak vardı.Diğer şıklar envanter falan gibi şıklardı.
-
@luthor doğrudur o zaman ben yanlış hatırlıyorum
-
Sorularin cevaplarını da bilerek aciklamiolar galiba. Adaylar nasıl olsa forumlarda sorulari cevaplarlar diye. Kısa yol..
-
Mail gelen arakadaslar aynı maile geri donduler mi? 19 dediginiz tarih güncellendimi ne den acıklanmadı diye