HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@alialiali illa açıklayayım ya. tamam.
GKGY 40/40 = 1 PUAN
INGILIZCE 10/40 = 0.25 PUAN
ALAN 50/70 = 0,71 PUAN -
@adam-smith gkgy ve alan doğru sayıları hemen hemen aynı olan adayları kast ettim. Zira İngilizce sorularinin hepsini birkaç puan için aynı şık işaretleyenler var yapamayacağıni düşündükleri için.
-
Puanlari kestirmek cok zor dostlar
-
@ceska vallahi hocam şurda tartışmak bile bazen o kadar anlamsız geliyor ki. kimse bir şey anlamadı bu sınavdan. neyin ne olduğunu ne olacağını kimse kestiremiyor. bir an önce açıklansa da soru işaretlerinden kurtulsak. daha eksik sorular var ingilizcede onlar ne olacak belli değil. büyük ihtimal doğru kabul edilecek. bazı soruların iki cevabı vardı şıklarda onlar ne olacak belirsiz. bir sürü muamma. sınav saçma sapan bir şeydi zaten. şu sınavı kazanırsam şaşırmam kazanamazsam da şaşırmam. tam ortadayım öyle muallakta bir sınavdı
-
@adam-smith en mantiklisi cok kisiyi mülakata girmesini saglamak bnce
-
@adam-smith Vallahi öyle usta ne desen haklısın. Saçma sapan bir sınavdı.
-
Standart sapma var mı yok mu puanlamayla ilgili şuan herşey belirsiz
-
@alialiali dostum belirsiz olmayan tek şey o
-
Arkadaşlar iyi okuyun soru sayılarının orani onlar standart sapma var mı yokmu bu belli değil siz soru sayılarının dağılımını puanlama olarak hesapliyorsunuz
-
2014 sınava giren var mı bu yılki sınavla karşılaştırma yapabilecek bu sınavda puan sistwmine göre 65 almak bile zorken nasıl bu iller yüksek kapatır genelde yorumlar bu yönde
-
@zeyno5454 var hocam
-
@alexdelarge nerde yazıyor standart sapma olmadığı ben acaba gözden mi kaçırdım hocam? ??
-
Standart sapma ile ilgili hiç bişey yazmiyor puanlama ile ilgili de hiç bişey yok orta da .sınav kitapçığında da yazmıyordu puanlama sistemi. Açıklanınca gorecez artık ne olduğunu hepimizin hakkında hayirlisi olsun inşallah
-
@adam-smith dostum alan yapmadığımı ne biliyorsun siz zannediyorsunuz ki illa herkes alandan genel yetenekten yanlışı cok insanlar vardır yapamamistir 1000 kişilik alımda bi çok alandan hazırlanan arkadaşım girdi hepsi de alandan en az elli dogru bekliyor ben dahil geriye İngilizceden gelecek bi kaç puan etki edecek.baraj düşer diyenleri hiç anlamıyorum zaten olsa olsa bir iki ilde düşer o da şansa kalmış.
-
@alialiali nasıl soru sayılarının oranı hocam . ingilizce 40 soru karşında ağırlığı %10 yazıyo, gkgy de 40 soru onun karşısında %40 yazıyo. Ne anliyosun sen bundan?
-
@alexdelarge hocam istatistik dersi almismiydin
-
@alialiali aldım evet
-
@sword00 işte bizde diyoruz ki alandan 50 tane yapan insan 1000 kişi anca çıkar. onlar da hepsi aynı ili yazmadığına göre. puanların düşeceğini söylediğimiz iller 3büyükler. siz gidip adanaya kayseriye odaklanıyorsanız biz ne yapalım
-
@alexdelarge o zaman dediklerimi anlaman lazım dağılımlar felan
-
Arkadaslar ben sinava girdigimde gozetmen genel kurallari okudu. Yanlis sorular dikkate alinmayacaktir dedi. Ve her soru 1 pua olarak hesaplanacaktir dedi. Sizinde dikkatinizi cektimi hatirliyormusunuz