HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ceska evet ama önemli olan kaç bu idealistlerden kaç kişi sizinle aynı ili tercih etmiştir. bu önemli. yoksa ankarada 50 yapan adam beni alakadar etmiyor misal
-
@ceska güzel mantık kurmuşsunuz ama bu devirde istanbul da geçinmek zor bu kısmı biraz atlamış olabilirsiniz ama mülakat a kalırsanız şansınız yüksek olacak çünkü a grubundan puanı olanlara servis de durmaz gözü ile bakılacak bu bir gerçek
-
Aynen A grubundan iyi puan alanların çoğunu eleyeceklerdir. Bende kalburüstü puan aldım inşallah elemezler malum ilan falan açılmıyor şuan Agrubunda
-
@lewis Haydee birde bu çıktı.İyi alsan dert iyi almasan dert.Soruyorlar mı mülakatta hocam?
-
@lewis, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Aynen A grubundan iyi puan alanların çoğunu eleyeceklerdir. Bende kalburüstü puan aldım inşallah elemezler malum ilan falan açılmıyor şuan Agrubunda
bu açıdan hiç düşünmemiştim bak
-
@luthor benim geçen sene giren bütün arkadaşlarıma sordular ama ikna kabiliyetin yüksek ise girersin kpss 94 puanla halk bankasında uzman olan da oldu ama ilk izlenim şu kpss puanı varsa gider diye düşünüyorlar malesef bende senle aynı sıkıntıyı yaşıyorum şu anda malesef
-
Zaten alandan iyi yapamadan mülakata kalmak kolay değil ki. Genel kültür soruları malum. Öyle bi niyetleri olsa iki senedir alanın ağırlığını bu kadar çok yapmazlar. Ama tabi istifa edip KPSS yle atananlar banka için sıkıntı. Gecen sene 500 kişinin alındığı uzman yardımcılığına bu sene 170 kişi alınıyor bu istifalar yüzünden. Banka da sıkılmıştır muhtemelen
-
@luthor Tabi hocam tanışlardan var servis görevlisi. İlk sordukları ikametgah ve alandan kaç puan aldığınmış. Guy mülakatında bile soruyorlar 90 puan civarı alanları eleyebiliyorlar. Sonuçta eğitim veriyor kalıcı olmamızı istiyorlar.
-
@beşiktaş1903 @Lewis zaten işsiziz ingilizcemiz yok diye buna başvurduk.Buda başlamadan bitmiş belliki.Üzdü bu bilgi arkadaşlar.İnşallah kazanırak sormayı unuturlar
-
@luthor umarım bu sene ziraat da ilginç bir şekilde sormadılar gerçi gene olmadı
-
Övünmek gibi olmasın iyi bir İngilizcem vardır bu sınavda da en az 32 doğru bekliyorum. İktisat ve hukukum da iyidir gkgy de iyi. Sadece ben halkbankta servis görevlisi olmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum
Bir de alanı çok iyi olup da servis görevlisi olmak isteyenleri anlamıyorum arkadaş müfettiş ol,uzman yardımcısı ol, kariyer memuru ol, merkez bankasina başvur, Sayıştay, hazine falan ne bileyim abi vadeli mevduat mi açacaksın bankadan. Bunları söylemek haddime değil belki ama rasyonel bilmiyorum arkadaş ! -
@ceska Pardon da biz keyfimizden mi başvuruyo gibi görünüyoruz bu servis görevlisine. Guyu küçümsediğimden vs değil de onda bile burdan çok maaş alıcaz ve siz a grubu işine bulaşmadıysanız bilginiz yoksa haddinize değil
-
@ceska hocam başta yazdigin övünmek gibi olmasınla paragrafın devamı uymamış yalnız
-
O değil de arkadaşlar küçük bir ildeyim max 5 kişi alırlar ucundan kaçırırsam üzülürüm daha önce de 2014 halkbank yedeğiydim alınmadık hayırlısı olsun arkadaşlar
-
@ceska hocam anladık. Ingilizceniz ıyi
-
@ddguy Neresi uymamış hocam ?
-
@ceska Açtılarda biz mi başvurmadık canım kardeşim.
-
@ceska mesela kpss alan puani iyi olan uzmanlik mufettslik kazanabilcek o insan benim lakin servise girdim cunku istanbulda 3600 alacagima antalyada 2400 bana yeterde artar bile.bu elestirileri yapsrken uzmanlik kadrosu icin sadece ISTANBUL oldugunu goz onune alirsaniz seviniriz.keyfimizden gise elemani olmak istemiyoruz ilan mi var piyasada
-
@duranvarlık Onu bilmiyordum haklısınız nispeten küçük illerde yaşayanların durumu farklı olabilir. Ayrıca servis görevlisi maaşının 1800lerde olduğunu biliyorum 2400 ise rakamları iyi.
-
@bir-genç hangi il hocam. Birde 2014 sınavına göre nasıl geldi size sınav