HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mrtgzl Helal olsun hocam.Merak ettim kaç bekliyorsun alandan ?Daha önce hiç alan çalışmışlığın var mı?
-
@luthor daha önce hiç çalışmadım ama matematik bilgisi, biraz baktığım notlar, az çok hukuk bilgisiyle 32 33 gelecek galiba alan gk/gy de 36 geliyor hocam
-
@mrtgzl Hadi inşallah hocam.15 gun icin iyi net bence.
-
@luthor hayırlısı olsun hakkımızda
-
Arkadaşlar alanın katsayısı .. 0.71 mii ??
-
@zeyno5454 evet.
-
Arkadaşlar işin kötüsü de şu gidip alandan 50 küsür net yapıyorsun gk/gy fulleyen adam seni geçip bankada başlıyor. Bana kızmayın lütfen ama bu çok adaletli bir durum değil.
-
@alexdelarge teşekkürler arkadaşım.
-
@okunoku hangi il ne kadar kontenjana sahip onu bile açıklamayan kurumdan adalet beklemek biraz zor.
-
@okunoku gk/gy'yi fulledigim filan yok ama niye adaletli değilmiş anlayamadım. Servis görevlisi alanın çok işe yaradığı bi departman değil ki öyle olsa sadece iibf mezunu alırlar. Ayrıca bundan önceki yıllarda alanın o kadar ağırlığı da yoktu gkgy nin ağırlığı daha fazlaydı. Adaletsizlik nedir söyleyeyim sen 75 alırsın diğer aday 60 alır tanidigiyla,cevresiyle işe alınır bu adaletsizliktir
-
Çok merak ediyorum sorualr yayınlanmadan şu kadar netim var diyenler neye göre böyle kesin konuşuyor
-
Sözüm asla size değildi yanlış anlamayın lütfen ama açıkcası bir banka personelinin Napolyon’un fethini bilmesinden ziyade bir kambiyo senedi hakkında fikrinin bulunmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz ve değindiğiniz konularda da son derece haklısınız.
-
@reagan toplu olarak bu soruları buldukları biyer varsa söylesinler biz de bakalım. Ben forumlarda Facebook sayfalarında aciklananlara baktım ya sorular eksik, ya cevaplar eksik/yanlış. Hiç doğru dürüst bütün soruların paylaşıldığı yer gormedim
-
@alexdelarge herşeyi geçtim 40 ingilizce sorusunun 5 tanesi tartışılmadı.. En az 5-6 yanlış olduğu düşünülen ve eksik soru var.. Uzlaşılamayan 10 soru var.. 46 net bekliyorum 36 bekliyorum.. Yemin ediyorum sorular yayınlandı sandım üfürüyor millet
-
@reagan gk/gy kısmında aklına takılan soru varsa ben cevabını verebilirim. Yukarıda yazdığım gk/gy netimden eminim. Üfürmüyorum kendim fen lisesi mezunuyum iyi bir üniversitede mühendislik okudum. Eşim öğretmen olduğu için doğuda bir ilçede yaşıyoruz ve kendi alanımda iş bulamıyorum 6 yıl buradayız ve işe ihtiyacım vardı girdim sınava.
Alan sorularınızı da sizin forumda facebookta tartıştığım sorulara göre yaptım. -
@okunoku hocam bu ülkede ne adaletli ki suan
-
Sözlü mülakatlar kalkmadigi sürece torpili olmayan bu yurdumun güzel insanları bir yere gelemeyecektir. 85 ales 78 İngilizceyle ve güzel bir bölümle yüksek lisansim da varken hala issizsem en verimli çaglarimi evde oturarak geçiriyorsam vay bu ülkenin ve gençlerin haline
-
@alexdelarge kimsenin birbirine adalet vermediği bir dünyadayız,burda tartışırken bile herkesin kendi doğrusu sanki değişmez doğrulardan, sen diyorsun ki servis görevlisinin alana ihtiyacı yok,ben de sana sormak durumundayım,bugün a kadrosu diye bahsettiğimiz hangi birim,işe aldıktan sonra alan bilgisiyle iş yaptırıyor,fakat alan bilgisini oldukça zorlayan sınavlara giriyoruz değil mi,başta kpss,mesela alan çalışan birinin hukuk bilgisi adli hakimlikle yarışır oldu artık..tabi ki gy.gk.`ün ağırlığı az olmalı çünkü alanımızda yarışmak zorunda bırakıyolar bizi. geçen yıl halkbank uzman yardımcılığı sınavında da aynı şeyler yaşandı,kazananların listesi değişti bir gün sonra,kendi hatalarıydı ama telafisini yapmadılar,burdan konuşup yazmak çok kolay doğrusu.
-
@mrtgzl hocam gk netlerinden eminsen şu turizm sorusunu naptın bi de aristo bunların cevaplarını biz net olarak bulamadık da.
-
@alialiali herşey daha da kötüye gidiyorken insanlar çıkmış kendi doğrularını kabul ettirmenin peşinde,efendim ben 36 bekliyorum, efendim ben 70 alandan en az 50 bekliyorum..mevzu doğru yanlış tartışması olsaydı keşke. sadece bunu konuşuyor olsaydık da kimsenin aklında şüpheler kalmasaydı sınava dair. ne diyebiliriz ki kolayca kabulleniriz yanlışları da..bu biter bir başka sınavda yine aynı göz yummalar yaşanır