HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur biri benim mesela o maaşla kimse kolay kolay istanbulda yaşayamaz hocam ancak ailesi olanlar.
-
benim gibiler hem servis hem istanbul yazıp kendilerini ateş hattına attılar bekliyorlar desenize
-
Ne zaman açıklanacak duyumu olan var mı?
-
@adam-smith istanbul dusuk kapatir diyolarda servis maasiyla istanbulda biraz zor gecinmek
-
Hocam esenyurt taraflarında oturursaniz çok rahat gecinirsiniz..
-
@zenginmemur bence mantıklı davranmisiniz. Yani ıstanbullu göze alıosaniz yazmak mantikli olmus. Ben yazmadigima pismanim. Egerki puanim kendi ilime yetmezde istanbula yeterse cok uzulucem.hayirlisi .
-
@adam-smith
Jö tua darjan -
ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mıydı?
-
Bende İstanbul yazanlardanım şayet olursa ailemin gelme durumuda var onu düşünerek yazdım! cok kararsız kalmıştım acaba ters köşe olur mu önceki yıla göre yüksek kapatır mı diye ama bakıyorum tüm forumlarda İstanbul için düşük kapatır hatta barajın biraz altında kalabilir söylentileri var tabi bu tamamen fikir alışverişi yorumlardan ibaret sınavı,soruları gözününe aldığımızda imkansız değil düşüncesi doğuruyor olasılık yüksek gibi cok merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
-
Yönetici ile ilgili bir soru vardı. Iş yaptırabilme.
cevap yetki miydi güç muydü -
Şahsi görüşüm İstanbul her zaman puanı en çok düşen illerden biridir. Geçen seneki Halkbank uzman yardımcılığı ve Guy tercih ve sınav sonuçları göz önüne alındığında En çok alımın olduğu ve en düşük puanlı şehirlerden biri olduğu görülecektir. En çok personel doğal olarak İstanbul’a alınır ve yaşam koşullarının zorluğu nedeniyle en az tercih edilen şehirlerden biri olur. Bu yüzden de puanı çok aşağılara iner. Bence yine en düşük puanla kapatan illerden birisi olacaktır.
-
@prsnll-adayı-52 her gece ayakkabin calinir ayda bir kere önün kesilir yilda 2 kere evine hisrsiz girer tam olur....
-
Esenyurt meydanda otururum diyorsan ayri oda kira en az 1000 aidat en az 200
-
@bolulu hiçbiri olmaz bunların. Esenyurtun içini demiyorum. Beylikduzune yakın tarafı. Hem ben esenyurtta görmediğim baliciyi kadikoyde gördüm.yani bu söyledikleriniz her yerde var maalesef. denk gelir ya da gelmez..
-
Ucuz bölge mi kaldı.En ucuz bölge bile normal şartlarda pahalı.Hele ki diğer illerle kıyaslarsak..Şube neredeyse evinizde ona yakın yerde olur hiç merak etmeyin aksi durumda ulaşımınız işkence olacaktır
-
@prsnll-adayı-52 ben beylikduzunde oturuyorum burada en dusuk yer 1000 tl hatta 1000 tl ye bulmak zor oluyor he vardir ama oturur musun bilmem... yakuplu tarafinda 800 tl ye bulursun ama e5 guzergahi uzerinde katiyyen 1250den asâgisi zor bulunur
-
@bolulu anlamıyorum bende.gel maaşını ver kiraya.gel gel.birisi ailem taşınabilir demiş omantıklı ancak tek maaşla gel sen kiraya sonra faturalar sonra aidat falan görürsün.içerenköyde oturuyorum daha yeni alt katımız 1500 tl ye kiralandı.gel gel kardeşim.
-
@kontrolluinsan biliyorum usta her yer oyle...
-
@kontrolluinsan ben antalyanin gobeginde 600tl ye oturuyorum evimde gayet bakimli gel de istanbul yaz su fiyatlara bak ya
-
İstanbul'da minimum 900kira seçenler şimdiden hazır olsun.He daha ucuzu bulunur elbet en fazla 850 800 ama İstanbul'un en kuytu yerleri oturur musunuz bilemem.