HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Hayır. Ya. Keşke hatırlayabilsem
-
@lewis para sorusunda siklarda bolunebilme mi diyodu yoksa bolunemez mi diyordu
-
@adam-smith, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zeyno5454 tamam hatırladım. Uzun dönem tüketimin maksimize edilmesiymiş galiba cevap. ben ne işaretlediğimi hatırlamıyorum. kârlılıkla alakalı bir şey işaretlemiş olabilirim. ya da minimum maliyet maksimum kâr vs. şıkları da böyle bişeydi
Ins böyle biseydir ya
-
@zenginmemur bölünebilir diyordu
-
PMYO mülakatı bekleyen var mı arkadaşlar.
-
@gariban-guy inşallah öyle olucak gibi barajın altında kalma ihtimali yüksek diyenler cok sayıda İstanbul için.
-
Baraj bencede çoğu yerde düşecektir. Ama samsun,izmir,ankara gibi yerler 63-65'ten aşağı zor kapatır gibi.
-
@lewis katılıyorum. zaten 60dan aşağı düşerse bir istanbul düşer gibi. onun da 56-57 ile kapatacağını düşünüyorum. 3 puanla falan treni kaçıracakmışım gibi bir his var
-
@adam-smith inanın benim içimden de. 56-57geciyor nedense sürekli bu rakamlar gelicek gibi hissediyorum
-
@adam-smith İstanbulda inanılmaz bir yığılma var . Kime sorsam çevrede alan sınavına hazırlanan istanbul yazmış. İnternette sınavlarla ilgili sayfalara da bakıyorum hep istanbul. Diğer illere yarayabilir hiç belli olmaz
-
@lewis işte sınav "normal" bir sınav olsaydı evet baştan ben de öyle düşünüyordum. sınavdaki soruları ve genel itibariyle yazılanları gördükten sonra çok düşük ihtimal geliyor bu bana. mutlaka 60dan aşağıya çekilecektir istanbul. ama kaçla kapatır orası muamma işte..
bu arada yedek listesi nasıl belirleniyor? yani mesela 57 ile kapattı. puanımız 54. 57den aşağıya doğru 1 katı kadar da yedek listesi mi oluyor hiç bilgim yok yedek listesi hakkında -
@lewis evet içimden öyle bir korku da var bir yandan ters köşe olmak! Ama yine de istanbul kontenjanı en yüksek olan bir il her zaman. bu nedenle de diyorum yine de ortalama bir puanla kapatır yine de diğer illere düşük kapatacaktır
-
@adam-smith Yedek olayı mülakatla alakalı diye biliyorum. Mülakatta elenenler belli puanlara göre yedek listesine giriyor galiba
-
Arkadaşlar illerin kontenjanını bilmiyoruz. İstanbul'a geçmiş yıllara oranla daha fazla yüklenme var bu açık. Ama 80,90 şube olan bir ile 50 kontenjan, 10 şube olan bi şehre 5 kontenjan, 210 civarı şube olan İstanbul'a 300'den fazla kontenjan ayırmak gibi garip bişey yapabilir Halkbank. Gecen sene 475 uzman yardımcılığı kontenjanının 300'den fazlası istanbulaydi. İnşallah adaletli bir dağıtım olur
-
@lewis ben ve üç kız arkadaşım daha İstanbul yazdık artik atanalim diye bende korkmaya başladım inşallah ters köşe olmayız
-
Sadece Anadolu yakasında Ankara'daki kaşar şube var. Avrupa yakasında zaten 200 şube vardır halkbankin sitesinde yazıyordu.
Ankara kacla kapatır acaba ? 94 tane şube var Ankara'da. En az 100 kişi alır düşüncesindeyim.
-
Kadar olacak o pardon. Yani İstanbul'a alım 1000 kişinin yüzde 25ini kapsayacaktır öyle düşünün bence şansınız yüksek puaniniza bağlı olarak.
-
@lewis 65 i gecer mi bu iller?
-
Arkadaslar yonetici ile ilgili olan soru. Yetki miydi??ben güç yapmistim
-
@zenginmemur olabilir tabiki. Geçen sınav düzce galiba en düşük kapattı. 61 olması lazım. İstanbul bile 64 ile kapattı. Normalde düzce 5 kişi alır en fazla ama istanbula göre 3 puan daha düşük kapattı. Yani arkadaşlar şans faktörüde çok önemli il seçiminde .