HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@alialiali bunu söyleyerek kasten trollüyorsun bence puanlamada netlik yok filan ne ya :))
-
@kazm hocam bakın standart sapma hakkında birşey söylenmemiş ve banka istediği şekilde klavuzda yazılan bilgilerde değişiklik yapabileceğini yazmış bu ne demek oluyor 63000 kişinin başvurduğu sınavda eleme yapabilmek için mecbur olarak bazı şeyler yapmaları gerekiyor ki bu da puanlama olacak
-
Haklımıyım haksizmiyim sizce sonuçlar açıklanınca konusuruz artık hocam
-
kesinlikle puanlamada standart sapma veya onun gibi bişey olacak. çünkü 60'la kapatsa 60 alan 10 bin adam olacak. virgüllü rakamlara ihtiyacı var herkesi mülakata girdiremez çünkü. birileri 60.01 filan olmalı ki doğru düzgün bi azalma olsun.
bu da benim yorumum. artık havada cümleler kurmayın. şurası burası kaçla kapatır gibi eksik bilgilerle olan bi sınav duyurusunda milletten medet umar gibi sorular sormayın, hadi aslanlarım -
@alialiali anlamadığın olay ne biliyor musun puanlamadan bahseden yok soru dağılımına göre ağırlıktan bahsediyoruz o 0.71 aslında buradan çıkan sonuç halkbankası şu bölüm şu puan demedi zaten tüm soruları 10 üzerinden değerlendirince bu sonuç çıkar istediğin kadar itiraz et
-
@kazm hocam istatistik aldıysan normal dağılımdan standart sapma ile 50 150 170 180 soruda 100 u buldurabilirsin ben bunu anlatmaya çalışıyorum
-
Yani gy gk 1 alan 0.71 ing 0.25 değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum
-
Bu yazılanlar toplam soru içerisindeki ağırlıkları onlarin
-
Şu sınavda belirsiz olmayan tek şey varsa o da soruların puanları. Bunun dışındaki herşey belirsiz. 62000 başvurudan kaçı servis görevlisi o belirsiz, hangi ile kaç başvuru olduğu belirsiz,illerin kontenjanı belirsiz, bazı soruların cevapları bile hâlâ belli değil.
-
@alexdelarge hayır soruların puanı da belirsiZ
-
tamam hocam belirsiz
siz de görmezden gelin artık ya. dünden beri yoruldum ben şahsen yorum yapmayın -
@adam-smith şu an anladım hocam bende boşa çabalıcaz dediğin gibi en iyisi kendi haline bırakıp görmezden gelmek
-
@adam-smith tamam hocam bidaha ben yorum yapmam takılın siz sonuçlar açıklanınca konuşacağım sadece herkese iyi aksamlar
-
Herkesin hakkında en hayırlısı olsun....
-
Konuyu kapatıp 31.12 de mi açsak acaba
-
@duryy hocam bu esprileri bwn ilkokuldayken yapardım burası en az 24 25 yaslarin takıldığı bir platform
-
@okunoku Aynen benim de kpss 80 geldi terhis olduk 1 ay sonra kpss girdik yoksa daha da yüksek gelebilirdi.Ortada sınav yok diye uzun zamandır programlı çalışma yapmıyorumBu sınava da detaylı çalışmadım.45 alan-gk-gy 23-25 bekliyorum.Azıcık da hatırlamadığım sorular var.Onlara bağlı 60'ı geçmem.İng salladığım için bilmiyorum
-
-
@alexdelarge ben bu ilana bakarak kesinlikle illerin 1-2 puan istanbulda 2-3puan dusus bekliyorum.
-
@maliyeci07 aynen dostum bende öyle 45-50 alan 20-25 gk gelir ama barajı geçemiyoruz muhtemelen o yüzden puanlama sistemi yanlış genel olarak.