HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@alexdelarge 2014 te Alan yüzde 40 etkisi var Alanında yüzde 20si ticari aritmetik basit 4 işlem soruları ve Alan sayılmaz kanaatimce ortalama puanların 2 3 düşeceğini düşünüyorum
-
@raki Afiyet olsun isminin hakkını verdin sonunda O arkadaş 2014'den bahsediyor.
-
DUANIz olmazsa ne ehemmiyetiniz vardır. Dünya dua üzerine kurulmuştur. Duanın açmayacagı kapı yoktur
-
@alexdelarge 2014te 65 almak şimdiki kadar zor değilmiş anlaşılan puanlar umarım düşer
-
Sınavın içeriğini ve sınav süresini goruyorsunuz zaten. Anlatılanlara göre sınav soruları da daha kolaymış. Daha önce de yazdım çok iddialı olmayan arkadaşlarım o sinavdan 75 üstü aldı. Bu sinavdan 60 zor alırlar. Ama o yıl kontenjan bunun 2 katıydı öyle bir fark var
-
2014 sınavı için bu zamana kadarki en zor sınav diyorlardı. bu sene o tabu yıkıldı artık o sınavda 64 ile kapatan istanbul bu sınavda alanın saçmalaması-gk saçmalaması (alan %50 etkiliyor) tam beklediğimiz gibi düşürecek barajı. düşmeme imkanı yok bence. puanlama sistemi yanlış bir kere. 60 barajı koymaları hata zaten. sen kontenjanını belirle. 3 katına kadar sıralamaya giren mülakata kalsın işte. bu baraj olayı çok saçma başlı başına. koysan ne koymasan ne. sen koymasan da 60 üstü alanlar listeyi doldurur zaten.
-
@sismondi benimde gk gy berbatti çok başvuran yoktur tahminimce
-
@alialiali Bu size ilk ve son cevabım olacak. Gereksiz polemiğe girmeyi sevmem. Niye üstünüze aldınız orası da ayrı bir konu tabi.
Espri değerlendirme seviyeniz de maalesef ilkokulda kalmış. Buradaki insanlar evet 24-25 yaşında, bende onlardan biriyim. Yazdığım yorumda anlatmak istediğimi anlamamışsınız belli ki sadece espri diye değerlendirmişsiniz. Her gün birçok konu tekrar tekrar başa dönüyor burada. Aynı soruları, aynı tartışmaları yeniden yeniden yapıyoruz ancak ne sonuç açıklanıyor ne de sorular. Ayrıca şuan olduğu gibi gereksiz yere de insanlar birbiriyle tartışıyor. O yüzden dedim kapatıp son gün mü açsak diye. Amacım ortamın gereksiz gerildiğine dikkat çekmekti.
Herkese iyi forumlar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@adam-smith hocam herşey güzel hoş ingilizce %50 barajını unuttun
-
@veliat34 uzmanlıkta o. servis görevlisinde öyle bir şart yok..
-
@adam-smith önceki paylasiminda da 50+alan 32+gk gy uzmanlık sinavini gecebilirdi diye yazmissin.
-
@veliat34 ha onun için diyorsun.. evet haklısın o konuda. ben de mesela ingilizceme güvenemediğimden girmedim uzman yrd. sınavına ama gördüm ki eksiğim çok. iyiki girmemişim zaten olmazmış. hani bu sorulardan bahsettiğim sayılara ulaşanlar zaten baya sağlam alan bilgisine vs sahiptir. ingilizce riskine girip şansını deneyebilirdi ve %50yi geçtiğinde şansı yüksekti manasında dedim. senin gibi benim gibi düşünen çok insan var tabi.
-
@veliat34 o baraj ne için yazıyordum ki açıklamış arkadaş
-
Galiba benden başka Çorum'u tercih eden yoktur forumda Çorum dışından kimsenin yazacağını da düşünmüyorum zaten :))
-
Şu sınav bir aciklansaydi da bizde rahatlasaydik
-
@alialiali aynen ya haftaya açıklasalar bari belli olmaz bunlara
-
Halkbankta servis görevlisi olursam ilk maasimla tüm ty ahalisiyle çay partisi yapmayı planlıyorum takipte kalın.
-
Bu arada sınava giren 60.000 kişi sadece servis görevlisi için mi başvuranlar ? Yoksa uzmanlığa başvuranlar da bu sayıya dahil mi ? Eğer dahilse acaba kaç kişi uzmanlığa başvurmuştur 60.000 kişi icinden ?
-
@ceska 43.572 kişi servis görevlisi. 16428 kişi uzmanlıklar. Noldu kazanıyoz mu bu rakamlara. Hangi sayıda başvuru lazım sana kardeş ? Kaç kişi olursa başvuru kazanıyorsun?
Bi haftaya açıklanacak daha neyin çabası bu acabaa -
@ceska hepsi servis değil tabi. 61bin toplam katılım sayısı. ama yine üstteki arkadaşın sallama yazdığı sayılar civarındadır başvuru. o da önemli değil aslında. önemli olan seçtiğiniz ili kaç kişinin tercih ettiği.