HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaşlar merak ediyorum bu formda ilk kim haber verecek sınavın aciklandigini
-
@ceska servis görevlisi-servis yetkilisi-yönetmen yrd-yönetmen-müdür
diye biliyorum ama burda ki bütün pozisyonlar da yıgılma var diye duydum -
@alialiali insanların duygularıyla oynamaya utanmıyor musunuz? hiç hoş değil bu tarz şakalar
-
@ceska yeniden uzman yrd sınavına girmek gerekiyor ama halihazırda çalışan iseniz banka mülakatlarda güzellik yapıyor zaten kurumun çalışanı olduğunuzdan dolayı -diye duydum-
yükselme imkanı tabiki var. 3yılda bir ÜYS sınavı oluyormuş. Ünvanda Yükselme Sınavı yani. O da Servis Görevlisi ile göreve başlıyosun. servis yetkilisi-yönetmen yrd- yönetmen - şube müdürü
tabi servis yetkilisinden sonraki ünvanlarda dayı gerekiyormuş :))
-
..................
-
..............................
-
............
-
@kazm sakin ol şampiyon
-
@kazm dostum küfrün tekrarı olursa seni çıkarmak zorunda kalacağız, haklı olduğun kavgada haksız duruma düşme, ne değer ne de sana yakışır. Daha sakin ol.
Arkadaşı yolladık zaten tekrarı olursa da bize iletin biz bakalım icabına, siz size yakıştığı şekilde davranın.
İyi forumlar herkese.
-
@paretowilfredo tam sana dm yazmıştım burada da özür diliyorum herkesten tekrarı olmayacak bir an sinirlendim çok fena kusuruma bakmayın tekrardan herkesten çok çok özur dılerım
-
O kişi puanlama sistemini de anlayamamışti zaten. Veya anlayamıyor.
-
Ben bankanın yerinde olsam buralara da bi görevli yollarım, bu alialiali midir nedir, bulurum bi şekilde kimliğini 100 puan yapsa da almam işe, ne insanlarla yarisiyoruz bu adam belki mulakata kalacak burdan bazıları kalamiyacak. Adaletli mulakat bu yüzden iyi işte bunun gibileri mülakatta gözünden tanırlar.
-
@ceska bunları bilip her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Örneğin bana yurttaki oda arkadaşlarınla hic kavga ettin mi diye sormuşlardı. Böyle hic aklınıza gelmeyeck sorularla karşılaşabilirsiniz.
-
kişilik envanteri de ölçerler arkadaşlar hatta günümüz mülakatları genelde kişilik envanteri üzerine kurulu bilgiden ziyade.
-
Herkese merhaba öncelikle ,
Bu foruma halkbankası sınavı vesilesiyle dahil oldum internetteki ,facebooktaki forumlara sayfalara kıyasla çok daha kaliteli bir sayfa olduğunu söyleyebilirim. Söylemek istediğim buradaki şu anda 130 sayfadaki bütün yorumları okuyarak edindiğim düşüncemi belirtmek istedim özellikle şu son, şaka yaptığını düşünen hayatta başarıyı, sevgiyi tatmamış insanları kandırarak egosunu tatmin etmeye çalışan arkadaş ön ayak oldu.Biz ne ara , neyle bu kadar meşgul olarak bu hale geldik?(biz diyorum yani kendimi de katıyorum.) İnternetten 1 dk da bulunacak paranın fonksiyonu sorusunu bile saatlerce tartışılmasını izleyerek soruyorum(ben de yanlış yaptım o soruyu belirteyim.) Bizi hangi sistem hangi hayat şartları bilimi reddetme , yükselme pahasına insanları ezme hor görme , kendini tatmin etmek için umutları olan insanları kandırma noktasına getirdi ? Biz ki bu forumda geleceğin devlet adamları bankacıları , bu ülkeyi ileriye taşıyacak gençleriyiz ve kendi 'doğrularımızı' kabul ettirmek için bilimi reddediyoruz!Çok klişe olacak ama Atatürk hayatta olup bu başlıktaki yorumları okusa ne düşünürdü? Sadece düşüncemi belirtmek istediğim vaktinizi aldığım için kusura bakmayın amacım kimseyi eleştirmek değil sadece düşündürmek en azından benim ne düşündüğümü belirtmek. -
@caglarr Çünkü “Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz… Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız…Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık…Bizim savaşımız ruhani savaş… Ve bunalımımız kendi hayatlarımız…’’ Chuck Palahniuk, Fight Club
-
@caglarr adamsin hocam.
-
@kazm Ne yazdığını görmedim ama be dediysen iyi demişsin
-
Sınav soru ve cevaplarını sonuç açıklandıktan sonra görebiliyormuyuz arkadaşlar?
-
Haftaya belli olur artık demi ya bu sonuçlar