HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@raki aynen. sana göre istanbul'un falan 75le başlaması lazımdı. kolay bir sınavdı falan.
-
@adam-smith Siz inanıyo musunuz bu sınavın zor olduğuna
-
@raki hayır inanmıyoruz çok kolaydı
-
@adam-smith hocam inşallah kazanırsn bunu yürektn söylüyorum
-
@adam-smith ıstanbul tahmini tutarsa sasirmam
-
Sinop : 57
Samsun : 64
Amasya :59
Çorum: 60
Trabzon :63
Zonguldak :61
Karabük: 58
Ordu:61
-
Bir de adana için tahmin alabilir miyim ? ️️
-
@adam-smith böyle olursa manisaya girerim hocam müthiş tahmin
-
@raki ahah katılıyorum nedense bir kaç zorlayıcı ve sözde muallak sorular bütün puanları aşağıya çekmiş...
-
@adam-smith İstanbul izmir ankara kısmı bu aralıklarla kapatacağını düşünüyorum bende ama sadece düşünüyorum inşallah da istanbul böyle kapatır ne biliyim ya bi yanım umutlu bi yanım arafta bir an önce açıklansa da görsek
-
@huzuri̇slmde Çok doğru bir tespit hocam sınav genel itibariyle Kolay bi sınavdı arkadaşlar duygusal davranıyolar malesef Evt toplamda 8 10 civarı ters sorular vardı bu tarz ters sorular her sınavda çıkıyo insanların bu gereksiz isyanına Anlam veremiyorum
-
Arkadaşlar puanları bilemem. En başından beri hiç puan tahmini yapamadım çünkü hangi ile kaç kişi alınacak ,kaç kişi başvurdu bunları bilmiyoruz. Ama bence genel kültürün zorluğunu hafife almayın. Bu Türkçe'nin, Alanın, matematiğin zorluğu gibi bişey değil.Bazilarinin matematigi,turkcesi iyidir yapar. Ama genel kultur oyle degil.Eminim girenlerin büyük çoğunluğu o gk sorularının yarısıyla hayatları boyunca karşılaşmamıştır. Bu da sınavın 91,92 puan üzerinden değerlendirilmesi gibi bişey.
-
Bence herkes beklediği neti yazarsa ortalama bir fikir olur benim beklentim 28 gkgy ingilizce 8 alan 50 ortalama 65 puan yapıyor
-
@ümit sorular yayınlanmadı neye göre tahmin yapiyorsunuz bunu da anlamıyorum mesela. ben beş on tane soru hatırlıyorum onların da 7-8 tanesi doğru 2-3 yanlis. yani tüm sorulari hatirlasak bir sonuç elde edebilirdik. sadece hislerime güvenerek içimden bir his 2-3 puanla kazanamayacağımı söylüyor
-
@adam-smith kpss a grubunda tüm sorular vardı ortalama tahmin yüzde yüz doğrudur demiyorum hocam beklenti sadece az çok herkes ne yaptığını bilir
-
@ümit hocam göremedim soruları link atabilir msnz acaba
-
@fatoss21 hocam link atamam çünkü baya gerilerde kalmış olması lazım
-
gkgy nin 1 puan olduğu yerde bir sorunun yanlış hatırlanması ya da cevabının hatırlanmaması sonucu büyük değiştirir o yüzden sağlıklı tahmin olmaz bence tabi. madem herkes ortaya sallamasyon bir puan atıyor ben de 55 diyorum
-
@ümit hocam tam olarak hangi sayfa onu öğrenebilir miyim peki
-
@adam-smith maksat zaman geçsin hocam canımız sıkılıyor ne yapalım