HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bir-genç hocam alan soruları gecen sınavlara göre kolay değildi 1 ayda çalışan bir insan max 30 35 KPSS’den 80 ortalama alan insanda max 45 55 arası yapardı bu sınavda ben 2 yıldan beri KPSS a hazırlanıyorum Kpss 88 Guy 94 ve halktan ise 60 65 arası beklemekteyim
-
@yorgun-_iibfli hocam bende onu diyorum zaten kolaydı diyenlerin bile bi şok yanlışı var garip bir sınavdı adil bir sonuç olmayacak kanımca
-
@yorgun-_iibfli bu açıklaman çok iyi oldu hocam. Çünkü senin doğru sayılarını görenler bak alan kolaydı diyecekti ama anlattığına göre bunun sağlam bir altyapısı var.
-
@alexdelarge evet hocam mesela Kpss 91 guydan 95 alan arkadaşımın netleri Halkbank servis görevlisi alandan 50 55 ..
-
@yorgun-_iibfli Nereyi yazmıştınız hocam
-
@alexdelarge, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaşlar puanları bilemem. En başından beri hiç puan tahmini yapamadım çünkü hangi ile kaç kişi alınacak ,kaç kişi başvurdu bunları bilmiyoruz. Ama bence genel kültürün zorluğunu hafife almayın. Bu Türkçe'nin, Alanın, matematiğin zorluğu gibi bişey değil.Bazilarinin matematigi,turkcesi iyidir yapar. Ama genel kultur oyle degil.Eminim girenlerin büyük çoğunluğu o gk sorularının yarısıyla hayatları boyunca karşılaşmamıştır. Bu da sınavın 91,92 puan üzerinden değerlendirilmesi gibi bişey.
Doğru tespit + alanı iyi seviyede olan çoğunluk ingilizce faktörü yüzünden gişeyi tercih etti -10(tabi istisnalar vardır). Alandaki saçma soruları da göz önünde bulundurup barajın bazı illerde (kontenjan+tercihe bağlı)60'ın altına inebileceğini iddia ediyorum olmazsa minimum puanla kapatan yer (muhtemelen istanbul) 60-61 anca olur,diğer illerde de max 68 i görür.
-
barajın düşmemesi İMKANSIZ. bakın altyapısı sağlam arkadaşlar bile 55-60 bekliyosa biz ölelim
-
@y-oguz90 insallah hocam acıklanınca kazanırsam eger seni burda yazarım insallah hiç bir İL en yüksek olarak 70igecmez
-
@zenginmemur ya 70 alan olacak mi acaba ne 70i
-
@duranvarlık 70 puan cıkmaz mı diyosun?
-
Sonuçlar ocak ayına sarkar mı sizce arkadaşlar ?
-
@derl201720172017 bence kesinlikle cumaya kadar aciklancak
-
@adam-smith kesinliklee
-
İnş dediğiniz gibi olur arkadaşlar . Ama ben ocak ayına sarkar diye düşünüyorum .
-
@derl201720172017 Bu hafta açıklanır ocak ortası mülakat olur şubat işbaşı olur
-
@zenginmemur ben cikaramadiysam kimse cikaramaz dermisim
-
Bu hafta açıklanır sonuçlar
-
@yorgun-_iibfli servis için şansım nedir hocam ?
-
Biri kesin bir şey yazsın da rahatliyayim kesin kazandım ya da kaybettim diyim.
Ankara servis
Alan:35-40 arası
Gkgy: 30-33 civarı
İngilizce : en az 8 puan gelecek(32d ve üstü) -
@ceska ben bankadan gelen üst düzey yöneticiyim az önce sınav sonucuna baktım ve sana kesin olarak kaybettiğini söyleyeyim de yoluna bak artık. evet sen kesin kaybettin baktım sonucuna başarısız yazıyor.