HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mağdurum safız galiba biraz olsun yahu
-
Arkadaşlar kazanamayanlar için mülakata hak kazanamadiniz mi yazacak sistemde
-
@prsnll-adayı-52 Evet kardeşim
-
@şule bence şu an sonuçlar çoktan belli. banka açıklamayı bekletiyor. güzel bir yılbaşı hediyesi verecekler bize. :)))
-
Sayenizde kendimi kısa bir süreliğine youtube video yorumlarını okur gibi hissettim var olasınız dostlar.
Az daha sabır. İnşallah sonu güzel olacak. -
@paretowilfredo seninki olmuş başlan hayırlı olsun mülakatta görüşürüz
-
@kazm Sakın bir şaka daha yapma, çünkü inanırım
-
Var mi kazanırsam hayatım değişecek diyen..
-
@prsnll-adayı-52 buradaki birçok kişi meslek hayatına ilk adımlarını atacak. sence hayatın değişmeme ihtimali var mı
-
@paretowilfredo tamam başkan aslında amacım şaka filan değildi iğnelemekti ki arkadaşların o şekilde düşüneceği aklımın ucundan bile geçmedi özellikle iğneli kelimeler kullandım ama yine de olmamış gerçekten bankadan bir yetkilinin burada kişisel sınav sonuçlarını söyleyeceğine inanan kardeşlerimiz varmış onu da gördük
-
@adam-smith evet . Haklısın..umarım değişir hayatlar..olumlu yönde insallah
-
@kazm Takılıyorum dostum. Arada eğlenmek de gerekli güzel geyik olabilirmiş aslında ama herkes o kadar gergin, şaşkın, yorgun ki artık. Allah yardımcınız olsun.
-
@kazm Sorduğum soru sacmaydı, maruz görün, sınavının sonucuna dair bir an önce bir şeyler öğrenmek istememin yan etkileri bunlar arkadaşlar
-
@prsnll-adayı-52 umarım buradaki kemik kadronun tamamı kendi tercih şehirlerinde başarı sıralamasına girer, herkes mutlu ayrılır bu konudan :))
ama tabi hayat bile bir sınav ve sonucunda kimileri kazanacak kimileri kaybedecek. kaderin cilvesi. -
@adam-smith biraz felsefik bi yorum oldu. Ama katılıyorum. Her şey sınav...
-
@kazm Aksam aksam fena guldum.Kayseriyede bakar mısın :):):):))
-
@luthor düşünün hocam ruh halimi bütün gün elim telefon da nerde ne var acaba modundayım. Evet çok acı bir durum
-
Teknoloji bu kadar ileri seviyedeyken sınavlar 1 ayda açıklanıyor. Acaba eskiden nasılmış??
-
@prsnll-adayı-52 eskiden sınavdan 2 ay sonra eve sınav sonuç belgesi geliyordu posta kutusunda ya baban ya da annen görüyordu veya gıcık bir komşun varsa o alıp açıp bakıyordu senden önce :))
-
@kayseri6638 Hepimiz oyleyiz hocam.Guzel bir anı olur inşallah sonuç olumlu olursa