HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ceska il durumlarına da baktım ankara kesin olarak 68 ile kapattı senin puanın kesin 67 yani 1 puanla kaçırmışsın hakkında hayırlısı olsun başka sefere artık kesin olarak kpss başla sen
-
@ceska hocam sen Kendi doğru sayını daha kesin yazamamişsin senin kesin sonucunu burdaki insanlar nerden bilsin.
-
@alexdelarge ben biliyorum yazdım ya işte oraya kardeş
-
Doğru sayılarınızı neye göre hesapladınız onu anlamadım ben? Sorular nerede cevaplar nerede? Hiçbir şey belli değilken gelip bir de tartışmışsınız şura böyle kapatır bura böyle kapatır diye.
-
@ceska, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Biri kesin bir şey yazsın da rahatliyayim kesin kazandım ya da kaybettim diyim.
Ankara servis
Alan:35-40 arası
Gkgy: 30-33 civarı
İngilizce : en az 8 puan gelecek(32d ve üstü)Kesin kaybettin geçmiş olsun.
-
@kazm sayın yönetici hoş geldiniz sizleri aramızda görmek bir şereftir ....
-
@semihylc o şeref bana ait efendim... varsa başka sorunuz alabilirim 10 dakika kadar daha buradayım sınav sorgulatacak filan varsa bakabilirim yani kesin ve net söylerim sonucunuzu buyrun
-
@ceska hocam bu netlere gelmeyecek 6-7 il vardır ankara da o illerden onun dışında ki bütün iller gelir senle şansın artık
-
@kazm bize de bak
-
@fabercastell baktım kardeşim senin ilin taban puanını daha tam belirleyemedik netleşince buradan bildiririm sana
-
@kazm Kayseri hakkında ne düşünüyorsunuz
-
@kayseri6638 bir düşünce yok gördüğümü söylerim ben Kayseri'ye bakamadım malesef
-
arkadaş şu başlığı bi rahat bırakın guy başlığına döndü gereksiz bir sürü yorum var açıklandığı zaman toplanalım.
-
@kazm bakınca Bilgi verirmisiniz
-
@kazm saka mi bu ne ya!!!
-
@kazm amac??? inanmayin arkadaslar sakin
-
arkadaşlar siz gerçekten şakasınız ya
inananlara mı desem yoksa şaka olduğunu anlamayıp inanmayın diyenlere mi desem. kime ne desem bilemedim :)) -
@adam-smith inananlar oldugu icin yazdigim ortada gayet.boyle saka mi olur?
-
@mağdurum maalesef gerçek kardeşim. Bu arada ben de devlet bale ve opera müdürlüğünde yardımcı oyuncuyum. Ek iş için halkbankası sınavına başvurdum ..
-
bence siz beni dinleyin.gelin çay yaptim arkadaslar, aciklaninca duycaz.Ben o sonucu sayfamda gorunce kaybettim kazandim derim.Fal bakmaya gerek yok