HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@raki dostum sen geçen gün ben 2014'teki sinav içeriğini yazdığımda bu içerikleri karşılaştırınca 3,4 puanlık bir düşüş olur demedin mi?
-
@fatoss21 kpss a grubu
-
@ümit hocam ya grubun linkinkini atsaniz bulamıyorum ya da beceremiyorum
-
@fatoss21 hocam valla bi sefer bende niyetlendim bakmak için bulamadım grup admini sedatt başlı etiketleyip bi sor istersen yanılmıyorsam o paylaşmıştı
-
@alexdelarge Evet doğrudur 2 -3puanlık düşüş olabilir sözümün arkasındayım
-
TBMM uzman yardımcılığı ilanı var yds c düzeyi olan baksın
-
@raki puanlar düşer diyenlere karşı çıktın genelde de ondan demiştim. Gerçi arkadaşların tahmini 2-3 puandan fazla tabi
-
alan 60-65 arası gk gy 24 İngilizce hepsi c şıkkı işsretledim ortalama 70 puan bekliyorum ...
-
il tahminleri bana göre 62-65 arası çoğunlukta olacak ...Bursa Eskişehir Antalya Ankara İzmir bu illeri 70 in üstünü girebilir
-
@yorgun-_iibfli alan baya iyiymiş hocam 70 civarı gelir hayırlı olsun şimdiden
-
@yorgun-_iibfli bende öyle düşünüyorum hocam genel olarak o aralıkta olur
-
Gkdeki 18 soruyu hatırlayan var mı? Ya da bir yerde paylaşıldı mı?
-
@ümit peki hocam teşekkür ederim
-
Dostlar bu sınavı ingilizceden attıgımız cevaplar belirleyecek.Çünkü alanı saglam cogu kişi en kötü netini 50 diye hesaplıyo.Kültürden 30 gelse 67.5 eder.Geriye ingilizce kalıyo eger Ankara İstanbul Eskişehir İzmir Samsun yuksek kapatcaksa ingilizcesi iyi olan mülakata kalır gibi.İngilizcesi iyi olan zaten servis yazdıysa bu illerde 70i gecme nedeni bu olur
-
@zenginmemur İngilizce iyiydi de alan kötü benim tam tersi ingilizceden 8 puan bekliyorum alandan 35-40 arası gelir gibi. Gk gy de minimum 30 bekliyorum. Alan yaktı beni kısacası. Ankara'dan başvurdum bir de. Yüksek kapatabilir.
-
@ceska İngilizce yapamam diye hiç bakmadan c yaptım hepsini keşke diyorum şimdi Anadolu lisesi çıkışlıyım bir şeyler yapabilirdim
-
@ceska dostum yukarıdaki arkadaştan da görmüşsündür. Alanı iyi yapıp digerlerini o kadar iyi yapamayan var. sende olduğu gibi diğerlerini iyi yapıp alanı o kadar iyi yapamayan var. Genelde dengeli yani bu sınavda. Zaten hepsini iyi yapanlarin çoğu uzman yardımcılığı sınavına girmiştir herhalde.
-
@ceska uzman yardımcılığına girseydiniz bu netlerle geçerdiniz hocam
-
@zenginmemur arkadaşım bak garanti veriyorum çok nadirdir alandan iyi yapanlar çok iyi bir altyapıya sahip planlar ve istisnalar da vardır tabi ama normal düzeyde bir aşan bileğisin sahip olan alanda tökezledi bu sınavda çelişkiliydi sorular kolay görünümlü hataya müsait sorular vardı
-
67-74 arası bir puan bekliyorum diyebilirim en kötü ve en iyi ihtimalleri hesapladığımda. Adana için başvurdum şu an nedense karamsarlık var içimde.