HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ddguy en geç haftaya bu zamanlar belli olur umarım
-
An itibariyle haftaya kaldı gecmiş olsun arkadaslar
-
Inşallah haftaya güzel haberler alırız arkadaşlar.
-
İnşallah haftaya hayırlı güzel sonuçlar alırız arkadaşlar insan düşünmeden duramıyor.. hele ki böyle ilginç sınav olunca daha bir merak ediyor
-
@lalzeynep23 Hakikaten oyle. Çok ilginç bir sınavdı 50 de alabilirim 75 de. Önceki sınavların emsali olamayacak bir sınavdı. Diğer Halkbank sınavlarına ait verilerle bu sınav hakkında bir öngörüde bulunmak oldukça güç .
-
@ceska kesinlikle katılıyorum hepimiz az çok sınavlara girip cıkmışızdır! hiçbir şekilde kıyaslanamayacak türünde ilk bir sınavdı ilginçliği ile. Çok çelişkiler sorular vardı cevapları keza öyle bende bir türlü baktığım kadarıyla ne kadar hesaplamaya çalışsam da 60'ı geçemiyorum ama dediğiniz gibi de her sey olabilir tuhaf..
-
@lalzeynep23 sen geçemiyosun ben geçemiyorum başkası geçemeyo kim geçecek bu koydukları barajı merak ediyorum :))
-
@adam-smith Herhalde herkes yalan söylüyor hocam
şaka bir yana gerçekten sonucu çok merak ediyorum çok acaip bi sınavdı halkbanktaki tanıdıklarım geçmiş sınavlarda giren herkesin 60 üzeri alabildiğini söylüyor ama bu sınav öyle değildi -
Baraj konusunada biraz iyimser bakacak olursak evet 60 ı gecmek zor ama biz gecersek mülakatdaki rakip sayısı daha az olur bu durumda.
polyanna was here
-
@sayınseyirci Öyle bir dünya yok işte
Baraj aşağı çekilir, mülakata alınacak sayı belli. Günlerdir burda ne konuşuyoruz -
Her şeye rağmen nedense ben umutluyum.
-
@adam-smith Uyanık bende diyorum ki belki barajı o belli olan kişi sayısı kadar aday gecemez diyorum
zaten cok ciddi bir varsayım olarak yazmadıgımı herkez anlamıstır
-
@sayınseyirci biz de onu diyoruz günlerdir zaten arkadaşım, aramıza hoşgeldin
-
@adam-smith ben sana matching toeriden matematiksel acıklama yapmak isterdim ama ben sana bişeyler anlatacak zeki degilim benim eksikligim kusura bakma sana bişeyleri anlatabilmek icin cok daha zeki ve tecrubeli olmak gerekir.
-
@adam-smith işte kırılma noktası burda belli olucak günlerdir merakla beklediğimiz kısım bu hangi ile kaç kontenjan verilecek sınav değişik olduğu içinde hangi kac puan aralığında kapatacak baraj bazı illerde aşağı çekilecek mi Vs.vs. Böyle gider
-
Il tahminkerini alalim bnce dostlar artik
-
İzmir 64
Ankara 67
İstanbul 57
Aydın 62
Antalya 63
Konya 61
Çanakkale 63
Balıkesir 61
Manisa 61 -