HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith kesinlikle öyle benim kpss puanım 87 ancak ingilizce olunca yüzde barajı riskini alamadım(işsizlik). Ha bu arada sınav baya ayrıntıydi sağlam bir temele sahip biri ancak 60ı geçebilir
-
@rbskaya arkadaş servis görevlisi sınavınin zorluğuna değinmişti bu sınavı yapan uzman yardımcılığı geçer iddia etti alanı iyi olup uzmanlik sınavına girmeyenler alan için değil ingilizce barajı için girmediler riske atmak istemediler malum herkes işsiz
-
Üni'de de bazi hocalar geç açıklardı sınavları. Hatta okudukları halde açıklamak için ta son günü beklerlerdi. Mezun olduk durum gene aynı. Umarım haftaya açıklanır şu sınav.
-
@veliat34 evet biri de benim ingilizce belirliyor uzmanlığı büyük ölçüde riske atmak istemedim
-
Sonuçların açıklanmasına dair bilgi sahibi olan veya yetkili yerleri arayan var mı?
-
@hans4106 haftaya cumaya kadar açıklanır dostum
-
@muaccelalacaklı Teşekkür ederim bilgi için.
-
@muaccelalacaklı Güzel tahmin
-
Kazanirsak mülakatta ne gibi sorularla karşılaşırız ?
Mezun olduğun üniversitenin prestiji ?
Mezuniyet ortalaman?
Finans ve ekonomi bilgisi ?
Yabancı dil seviyesi ?
Özgüven ve kişisel özelliklerin ?
KPSS alanda yüksek puanin olup olmadığı ?Gibi mi ?
Hiç mülakata girmedim ondan tecrübemizle yok aziz ty üyelerinin engin mülakat tecrübelerinden yararlanmak istedim. -
İnşallah bi sürpriz yaparlarda cumayı hatta haftasonunu beklemezler yeniyılada umutlu gireriz
-
@ceska torpilin
-
@ceska 5 yıl sonra kendini nerde görüyorsun?
Bu soru nedense zor gelir bana. -
@merhuume, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@ceska torpilin
-
Kimin torpili var Allah'ını seven dürüst olsun hahahah
Benim yok başka bankalar için vardı ama Halkbank için yok. -
@ceska torpilim var diyene rastlamadım daha
-
@duryy Yani vardır çoğumuzun. Sınava parayı yatırırken servis görevlisi ile konuştum Simav hakkında torpilimizde yok ama haydi hayırlısı dedim. İki tane servis görevlisi vardı güldüler
-
Servis görevlisi mesleğinde yükselme imkanı var mıdır acaba ? Nereye kadar yukselebilirler ve uzmanlığa ya da müfettişlik tarzı kariyer mesleklerine geçiş mümkün müdür ? Mumkunse kriterler nelerdir ? Yahut tekrar uzmanlık sınavına girmek mi gerekir ? Bilen arkadaşlar var mı ?
-
@ceska bende sormuştum gişedekilere onlar da yok demişlerdi:))
-
Sınav aciklanmis
-
Demeyi çok isterdim