HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@prsnll-adayı-52 yeterrrrrr
-
@lewis Hocam alan sınavına hazırlanan ve İstanbul'da ikamet etmeyen biri neden İstanbul yazsın ki ? Orayı anlayamadım.
-
@ceska yazarsın kardeşim yazarsın mülakatlardan elenir yedek listelere düşersen şansım daha yüksek olur umuduyla yazarsın
-
@sismondi var
-
@amasyalı nasıl geçti sınavın ? acaba kaç kişi alacaklar Amasya için
-
@lewis 2014 boşver bro o sınav gerçekden basit bir sınav sorularına açıp bakın adam akıllı alan sorusu yok olanlarda basit zaten çoğu gk-gy bu sınav farklı oldu o yüzden heyacan fazla
-
@sismondi nasıl geçtigini bende bilmiyorum durum o kadar vahim:) senin nasil gecti? Kaç kişi alinacagini bilmiyorum
-
60'ın altını görürse çok iyi olur.Ben de sınava giren kesimin çok zorlayıcı olduğunu düşünmüyorum.Çoğu genç yolun başında bazıları da şans deneme peşindeydi.İyiler de ne kadar zorlamıştır soru işareti..Alandan zaten handikabımız vardı 0,71 katsayısı ile.
-
@duranvarlık PARDONN!!
-
Analiz reyizler yine döktürmüş
-
@semihylc Aynen öyle kardeş sınav genel anlamda basit bi sınavdı puanlama da düşeceğini sanmıyorum Sınavın zor olduğunu barajın 60 altına düşeceğini düşünenler geçmişte alan derslerini hiç görmemiş bi kesim bence ibf li olmayan kesim
-
@amasyalı Bendede durumlar kesat muhasebe berbat ötesi bakalım kaçla kapatacak başvuran çokmudur acaba amasyaya
-
@raki iktisat mezunuyum. 6 aydır hazırlanıyorum. sınav zorlayıcıydı. istanbul yazdım, barajın düşeceğini düşünüyorum. yeterli mi bunları söyleyebilmek için? haybeye sallamıyoruz heralde gözlemlerimizle bunları tahmin ediyoruz
-
Arkadaşlar öncelikle bi sakin KPSS’den 80 yapmış biri olarak barajı geçemeyebilirim yanı bi kolaydı diyenleri pistten alalım. Tamam alan kolaydı ama ne o 0.71 puan gk gy yapan içeride zaten
-
Puanlamayı yanlış biliyorsunuz ama neyse açıklanınca gorecez o zaman
-
@alialiali tamam kardeş sen daha iyi biliyosun dünden beri değiştiremedin puanlamayı zaten. için nasıl rahat olacaksa öyle düşün
-
-
@adam-smith yok hocam estağfurullah bildiğimden değil ama sadece puanlama sistemi hakkında net bi şey yok
-
@alialiali yani puanlarıniz beklediğinizden yüksek gelebilir
-
Ama düşükte gelebilir sürpriz artık hocam sonuçlar açıklanınca bana hak vereceksiniz bence