HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Zengin muhitlerinden bi şubeye atanan arkadaşların Allah yardımcısı olsun o zaman
-
Arkadaşlar coğrafyada uluslar arası ve ulusal festivaller düzenleme planları gibi şık vardi . Cevap bu muydu
-
ben istanbul yazdım. beylikdüzünde yaşadım uzun süre. tabi şimdi durumlar farklı. bekar hayatı yaşayacağız. beylikdüzünde adnan menderes cumhuriyet taraflarında 1+1 1200 liraya bulunur eli yüzü düzgün içi yapılı vs. ama 1000 liraya yüksek kat girişli içinde oturmayı bile istemeyeceğin evler de bulursun sana kalmış.
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ataşehir bakırköy kadıköy levent şişli'nin belli merkezi yerlerine atanan arkadaşlara şimdiden allah sabırlar versin. ha beylikdüzünde de oturur musunuz orası ayrı muamma. bir yere gidecek olsanız en yakın mesafeniz 1.5-2 saat. o da trafiksiz.
örneğin taksime gideceksiniz, cumartesi sabahı hava da güzel. atla metrobüse yallah zincirlikuyuya ya da mecidiyeye. 1 saat net. ordan metroya aktarma yapacaksınız indi bindi 20-25 dakika sürse 1.5 saatte taksimdesiniz. maça gideceksiniz gs bjk fb hangi takımlı olduğunuz farketmez, tüm stadlar uzak. ha silivrisporu destekliyorsanız o olur bak. erkekler için en basit örnekleri verdim. ben de istanbulu yazdım ama sırf düşük kapatır diye. yoksa ölüp bittiğimden değil -
@muaccelalacaklı nişantaşi servis oldugunu dusunsene kabusss
-
@duranvarlık vali konağı caddesinde kodaman teyzelerin imzasız işlerini yaptırmaya çalışan müdürleri olmazsa iyi :))
-
@zeyno5454 evet hocam bende onu yaptim
-
@duranvarlık inşallah mesleğimizi elimize alırızda o sonraki derdimiz olsun
-
@zeyno5454 bende onu yaptım
-
Bebek end. Ile ilgili sorunun cevabı neydi arkadaşlar. şu 1 hafta nasıl geçicek ya Bir de bazı gruplarda para için zor taklit edilebilme mi edilmeme mi ???
-
@zeyno5454 ben taklit edilememesi şıkkını işaretlemiştim ama o soruda hatırladığım kadarıyla tüm şıklar doğruydu. çok garip bir soruydu.
-
@adam-smith bende öyle. Gruplarda soru halen tartışılıyor . Bu sınavın cevaplarını yayımlasaydılar keşke. Yazıkk ya
-
@adam-smith paranin ozellikleri ve fonksiyonlari ayrimi soruluyordu arkadaslar.acip bakin yanlis yaptiginizi gireceksiniz deger saklama araci olma paranin fonkudur.kolay taklit edilememe kolay tasinabilir olma bozulmama vs paranin ozelliklerindendir.
-
@duranvarlık evet yanlış yaptığımı tahmin ediyordum zaten
-
@duranvarlık hocam para ile ilgili makaleyi okudum o şıkların hepsini kabul etmiş. Zor taklit ona takildim bende kpss kitaplarinda da değer özelliği var onu da biliyorum
-
Para sorusunun cevabı değer saklama aracı olacak. Bu paranın işlevidir. Diğer şıklar homojen olması taklit edilememesi vs. özelliğidir. Soruda paranın özelliğinden değildir diyordu .
-
@lewis sermayenin altın kuralı cevabı neydi peki. Isaretledigim şıkkı hatırlamıyorum resmen
-
@zeyno5454 hatırlayamadım maalesef
-
-
@zeyno5454, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@lewis sermayenin altın kuralı cevabı neydi peki. Isaretledigim şıkkı hatırlamıyorum resmen
soruyu tam olarak hatirliyor musunuz
-
@zeyno5454 tamam hatırladım. Uzun dönem tüketimin maksimize edilmesiymiş galiba cevap. ben ne işaretlediğimi hatırlamıyorum. kârlılıkla alakalı bir şey işaretlemiş olabilirim. ya da minimum maliyet maksimum kâr vs. şıkları da böyle bişeydi