HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@monopol onun dışındaki tüm sorulardan emin misiniz gerçekten
-
@cnsde gk iyi değil benim .bu iki sorunun cevaplarını da bulamadığım için yanlış sayıyorum 8 doğru çıkıyo. Diğerlerinin cevapları nette var
-
@monopol bence birden çok cevap olduğu için hocam hiç belli olmaz kimin kaç doğrusu kaç yanlışı var sadece onlar tahmin edebilir
-
@cnsde hocam alanda Birden çok cevabı olan sorular var da gk de öyle diildi. Ama tabi yine de kesin konuşmak yanlış olur.
-
@monopol yine de sınavın geneline yansıyınca genel kültür bari daha kaliteli olsaydı dediriyolar insana
-
@cnsde hocam ben net konuşmadım ki doğru yanlış sorularını hele hele hiç konuşmadım karıştırdınız sanırım
-
@ceska Sen de harcanıyorsun hocam yol yakınken dön. 32 İngilizce’yle su faturası mı tahsil edeceksin? Olmaz.
-
Adalet yok bu kadar genç insan issizken torpili olan bir yerlere geliyorken bizim gibi olmayanlar da girmiş olduğu sınavlarda yüksek puanlarla evi beklerken daha çok bekleriz bu gidişle
-
@alialiali yaptığınız yoruma fikrimi ilettim,size muhalif olmadım açıkçası fikrinize katıldığım için yorum yaptım
-
@cnsde hocam niye bu kadar mesele yaptın anlamadım.neden kendi doğrularımi kabul ettirmeye çalışayım fikrimi söylüyorum sadece. İibf zorunluluğunun aranmadığı bi sınavın sayısal/sozel mantık, şekil bilgisi ağırlıklı olmasını beklerim mesela, bu benim fikrim. Ama artık yığılma çok adamların bi şekilde elemesi lazım bu kadar insanı, alanın ağırlığını çoğalttilar, %50 barajı koydular..vs. Biz ne desek boş zaten artık banka sınavları KPSS altyapısı olmayanların çok zor kazanacağı sınavlar hâline geldi
-
cem yılmaz'ın gösterisinde de dediği gibi:
iş başvuru formlarında soruyorlar, "ingilizce biliyor musunuz?" -Ee heralde a.. camooon.
ülkede ingilizce bilmeyen yok. dünya'da en çok 2.dili bilen ülke Türkiye. birincisi ingilizce ikinci yan dil fransızca falan -
@alexdelarge kesinlikle katılmıyorum size,bu kadar mesele yaptığım bir durum yok ki,sadece yorum yapıp fikrimi ilettim o kadar. yığılmayı engellemek için mi alan testini koyuyorlarmış,bu kadar basit bir neden yani,ilginç..
-
@cnsde dostum sen söyle o zaman nedenini, hiçbir söylediğimi kabul etmiyosun))
-
@cnsde söylemiş olduğunuz her kelimeye sonuna kadar katılıyorum. Günlerdir burada yazılanları hayretle okuyorum. Sizin yazdıklarınızı okurken işte bu dedim. Teşekkürler.
-
@alexdelarge ben söylemek istediğimi söyledim iletmek istediğim şekilde yorumlarımı ilettim
-
@yek keşke daha farklı noktaları tartışıyor olsaydık hocam ama gerçeklerden kaçamayız,sadece doğruya yanlışa takılıyoruz oysa durum daha vahim bana göre
-
@monopol Aristo sorusunun cevabı deniz hocam. http://dergipark.gov.tr/download/article-file/213751 sayfa 138i okuyabilirsin. Turizm sorusunu yanlış olarak saydım arkadaşlar tartışınca tam emin olmadığım bir soruydu ama gelecek planlar gibi bir şık olması lazım onu işaretledim
-
Banka sınavlarında tabi ki alan bilgisi olacak fakat bu sınavda servis görevlisi olacak bir aday için çok kapsamlı bir sınav içeriği vardı. Servis görevlisi alımı için bu kadar geniş içeriğe gerek yoktu. En azından ziraat bankası gibi "genel kültür" adı altında bankacılık-finans sormadılar. buna şükredecek kıvama geldik banka sınavlarında. ama tekrar söylüyorum 2.000 TL maaş alacak bir servis görevlisi için çok fazla dersten sorumlu tutulduk.
-
bence sınavın ağırlığı bir uzman yrd sınavı kadar ağırdı.
servis için fazla zorlayıcı bir sınavdı. bu sorularda alandan 50+ gkgy 32+ falan yapan varsa çok net yazık etmiş kendine. uzman yrd girse de yaparmış -
@adam-smith uzman yardimciligi sadece istanbul aldugi icin gecim sikintisi v.s sebebleeden dolayı adaylar servise yüklendi