HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ceska dışişleri de ingilizceyle aliyo dostum orayı da denesene hani ingilizcen iyiya ne işin var ki servis görevlisinde
-
@friedman98 dışişleri için tek kriter keşke İngilizce olsaydı. Dediğin dogru olabilirdi.
-
@lewis Bolu ydu 2014 te alan bilgim yoktu gk gy ile kazandım.bu yıl alan çalışmıştım ancak sınavdan çıkınca 70falan alırım diyordum ama çelişkili çok soru vardı gittikçe puan düştü suan 50 60 arasında kalıyorum hocam çok garip bir sınavdı bu sorular kolay gözüküyordu ama şaşırtıcıydı çoğu Alancı aynı durumdadır diye düşünüyorum ancak alana yıllarını veren insanlar tak diye cevaplamışlardır soruları tecrübe işi biraz da bu iş
-
@ceska Dışişleri direk YDS ile aliyo ama sen yinede servis görevlisi ol boşver
-
@friedman98 Direk YDS mi ? KPSS istemiyor mu dışişleri ?
-
maaşlar 1700 civarı imiş 2018 de 1800 geçer diyorlardı ayrıca 4+2 de ikramiye kar payı vs var ,bi yerde okumuştum istanbul bazı bölgeleri yada istanbulun tamamı tam hatırlamıyorum +400 tazminat gibi bi rakamı vardı eğer doğru ise 3000 tl-3100 tl civarı maaşı var.(servis görevlisi.)
-
@semihylc Halkbank servis görevlisi maaşı 3 bin tl oluyor mu?
-
@semihylc o zaman şikayetleri abartılı geldi
-
@bir-genç kardeşim hikayen tam klasik banka sınavı hikayesi olmuş,
—>ilk sınavdan çıkışta sınav tam dişime göreydi 70 gelir hatta 3-5 salladığım bi kaçta 2 şık arasında kaldığım var onlarda olursa 73-74 ü bile görebilirim.
—> Sonra bi arkadaşlarla değerlendirme, yapma yaa o soru öylemiymiş, tüh ben onu gözden kaçırmışım, demek ben judocuyla karıştırmışım vs olur
—> En son bi foruma girersin 2-3 gün sorular döner bi bakmışın 58-60 lara düşmüşün, bi sürü ayrıntı kıllık çelişki vs vs vs
Bizim alan grub çok sessizde bide burayı okudum sizde bizim kadar karmaşık haldesiniz anladığım. -
@burcuburcu istanbul dışı işte ikramiye ve kar payı ile yılda 18 maaş alıyor , onuda hesaplarsak 2600-2700 tl ediyor .
-
Yeni zamla beraber ocaktan itibaren İstanbul için ortalama 3000 TL civarı bi maaş olabilir. Diğer şehirlerde de 2500, 2600 olur muhtemelen.
-
@iyimser16 aynen öyle halkımızda hayırlısı olsun hocam bakalım görcez muhtemelen baraj düşer bu Sınavda büyük illlerin Lehine olur küçük illerde aleyhe dönüşebilir
-
@bir-genç kardeşim sizde bildiğim %50 barajı yok, 60 puan barajı varsa şayet istanbulda her türlü düşürmek zorundalara 50 ye kdr düşebilir, izmir, eskişehir, antalya, bursa hatta tekirdağ kesinlikle düşmez hatta 65-70 arası bi puanda kapatır. Onun dışındaki şehirler kader kısmet geçen sene muğla ve yanılmıyorsam aydın 60 civari ile kapatırken kırşehir 68 gibi bi puanla kapattı, anlayacağın istanbulun düşük, diğer saydıklarımın yüksek kapatması dışında hiç belli olmuyor. Ama baraj kesin aşağıya çekilir.
-
@iyimser16 aynen öyle hocam hayırlısı nasipte varsa uçmak engel değil balık olmak
-
ee biz şimdi ibf dışından girenler alan bilgimiz pek yok gk/gy iyi yaptık diye mülakatta elenecek miyiz? Bana saçma geldi
-
@mrtgzl üzgünüm ama muhtemelen bizim bile aşan yaptığımız halde zor mülakata kalmamız muamma
-
@bir-genç ben alana 15gün kadar çalıştım mülakata kalabilecek kadar puanım geliyor hemen hemen. Ama mülakatta gk/gy iyi yapmış diye elerler mi?
-
@ceska hocam herkesin sinirler gergin dalga geçicek başka grup bulsan iyi olur gibi sanki
-
@mrtgzl yok neden elesinler ilindeki sıralamaya git mülakata kalırsın
-
19 aralik ta aciklanacak die mail atiyolar sonrada tik yok surekli foruma bakiyorum aciklanmismi die