HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@prsnll-adayı-52 hangi şehir ? bende de 3
-
Memurlar nette bir arkadaş yigilmanin alanda 35-45 gkgy de ise 25-35 arasında olacağını söyledi. Bu takdirde katsayısı yalnızca 0.1 olan İngilizce belirleyici olacak. Beğenmedigimiz İngilizce bu sınav için kaderimizi belirleyebilir dostlar
-
Neden uzmanlık yerine servis tercih ettiniz paylaşabilir misiniz?
-
Bir an önce açıklansa da rahatlasak
-
Arkadaşlar ben ibf mezunu değilim bundan önceki alımda sınav sorularının zorluğu nasılmış ve Batman kaç puanla kapatmış bilen var mı?
-
@sayınseyirci ben zorunlu sebeplerden dolayı kutahyayı tercih etmek durumunda olduğum için servisi tercih ettim
-
@ceska ben söylemiştim ingilizce belirleyecek diye genel kültür soruları nedeniyle.
-
Genel yetenek full a yakın bekliyorum İngilizcede öyle alan pek iyi değil genel kültürde genelde sallamayın ne kadarı tutarsa
-
Ama üzücü durum kitapçığım a idi.ingilizce sorum iki tane göz göre göre gitti.değerlendirme ona göre yapılacakmış ama ist unv oyle mail atmıştı
-
0.25 katsayısı olan ingilizce belirleyecek evet.
adam sizden 3 alan fazla yapsa sizin yaptığınız 10-15 ingilizceye eşit olacak zaten. bu sınavda belirleyici tek etken hayatta ne kadar şanslı olduğun.
salladıkların tutarsa iyisin. kimse umduğu gibi alamayacak bence. merakla bekliyorum sonuçları -
SAKARYA var mı aramizda ????
-
@adam-smith ingilizcenin katsayısı 0.25 dediginize gore uzmanlıga girdiniz
-
Aciklansada kurtulsak bana 19 aralik die mailime cevap vermislerdi.saat 8 00 tik yok .bi an once aciklansada rahatlasak
-
@sayınseyirci hayır ingilizcede 1 soru 0.25 puan yapıyor. bundan bahsettim.
alan 0.71
gkgy 1.00hala bunları konuşuyor ve anlatıyor olmak çok yoruyor forumu baştan sona okuyun bence
-
@adam-smith kıyamam yorulma sen
-
Bugün açıklanmadiysa. Ay sonunu beklemek daha mantikli galiba. Oysaki gecen sali diodum obur saliya daha cok var diye
-
@mami1515 aksaray hocam. Siz nerden?
-
Arkadaşlar yanlış bildiğiniz şey başından beri soru dağılımlarıyla puanlamayi karıştırıyorsunuz. Klavuzda yazan soru dağılımı 150 soru üzerinden. Puanlama belli değil yani neye göre puanlama olacak belirsiz
-
Belirsiz olurmu ya . Hepsi yazio orda.
-
@alialiali kılavuzu tekrar gözden geçirmeniz dilegiyle ...