HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213827514094571&set=p.10213827514094571&type=3&theater&ifg=1
bu linke tıklayın arkadaş ekran görüntüsünü atmış -
![alt metni](![0_1514987051720_IMG_1146.PNG](Yükleniyor 100%) görsel url)
-
@zenginmemur yanlış kabul etmişlerdir o soruları ya da herkeste doğru
-
Ya toplasan 2 3 kisi bakmistir
-
@oguzidane görünmüyor
-
zaten ümidim yoktu şimdi benim moral zıfır zıfır zıfır zıfır
-
Bi daha atiyorum -
@kayseri6638 hocam onlar ezber kaliplasmis kelimeleri soyler surekli.bilselerde bilmiyoruz derler .madem bazi arkadaslar gormus sonucunu oz aman bu aciklanacagini gosterir gibi bugun insallh aciklanrda bizlerde ona gore yolumuza bakariz .
-
@kamuguy inşallah artık açıklanır bizde olumuza bakarız
-
Eksik ing doğru kabul etmişler anlaşılan boş olarak gözükmüyor doğru yanlış sayısı toplamı 40
Ss atamadım maalesef -
geçen yılda aynısı olmuştu diyor daha önce sınava girenler
-
Arkadaslar artik saibe iyice ayyuka cikmistir.Simdi kazanamaynalr ne dese hakli degilmi?Sonucuyla oynanmadigi ne kadar dogru?Ust uste 2 yildir baska universite hazirliyo olanlar ortada.Verin sunu Anadolu Universitesine niye yillardir yapan kurumu degistiriuosunuz ki?Adamlar soru hazirlayamiuo sinav aciklayamiyo.75 liramin karsiligi bu olmamali.Zaten anlamsiz bir sekilde nerdeyse yaridan fazla dogri var mulakata kalmiyoruz.
-
Artk siteye hic girilmiyor
-
arkadaşlar photoshop olabilir bu. Üst tarafta cep telefonu barı var, aşağıda tost makinasıyla çekilmiş fotoğraf. Değişik.
-
@hakanhazar yuh artık gerçekten iyice sıyırdınız .
-
65.000 adayın girdiği, hatalı soruların ve eksik kitapçıkların havada uçuştuğu bir sınavın 3 haftada açıklanması iyi bir şey değildir arkadaşlar.
-
@hakanhazar yok artık!
-
@hakanhazar ya arkadasım sacmalayın acıklandı bende gırıp baktım ekran goruntusunu nasıl atacagıma bılsem atıcam .ınsanlar su durumda bununla mı ugrasacaklar
-
@hakanhazar, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
arkadaşlar photoshop olabilir bu. Üst tarafta cep telefonu barı var, aşağıda tost makinasıyla çekilmiş fotoğraf. Değişik.
Sesli güldüm
-
@AKKygsz sebebi nedir dostum. Teknoloji cağının yaşandığı bir dönemde isteseler 1 hafta surmez. Ancsk prosedürler kısıtlıyor.