HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@giewsun hangi il
-
@adam-smith hocam sonuclar aciklanmis ama herkes goremden kaldirilimis ve gorenlerde sisteme giremiyo
-
@giewsun işin garibi meltem adlı kullanıcının paylaştığı sonuç belgesinin formuda aynı şekilde ancak foto biraz garip geldi sonuçta banka sınavı vesikalık foto ile başvuruyoruz ne bileyim garip açıkcası
-
@zenginmemur bilemiyorum başka biri paylaşmış
-
@meltem_90 iyide burayı hesapladığın zaman puan 58.95 etmesi gerekiyor
-
@y-oguz90 Hahaha valla çok zekice benimde aklımdan geçmiyor değildi de ihtimal veremedim böyle bir saçmalığa
-
@thequeenoftheguy sınavda önümdeki arkadaşın fotografı boydan fotograftı hocam ve o şeklde sınava girdi
-
@thequeenoftheguy hocam her sey garip zaten .
-
Bunlar trol grup halinde çalışıyorlar
-
@issiziktisatci İyi bari başka türlü fotoğraf koymamış
-
@thequeenoftheguy hocam yanı sonuc degısebılıyo mu benım mulakata gıremezsınız yazıyor du ama
-
@zenginmemur bence geçen seneki olaya dönebilir, önce kazandı yapıp sonra kazanmadı olayına dönmesin. belliki sonuçlar belli olmuş ama taban puanlar belli olmamış, o yüzden beklemek lazım. 59’la istanbul olmamış demek yanlış bence şu durumda
-
arkadaşlar hadi trol diyelim sonuç sayfasını niye öyle yapsınlar kutu kutu değişik renklerde biraz düşünün !
-
fotoşap arkadaşlar açıklanmadı daha
-
@issiziktisatci sinirlerim bozuldu iyice
-
Taban puan sonradan değişebiliyor mu? Açıklamadan önce belirlemiyorlar mı taban puanı
-
İki foto var birisinde Mülakat Durumu diğerinde Servis Görevlisi Mülakat Durumu yazıyor. O da değişik geldi bana
-
abi adamlar ekran görüntüsü almış atmış hala fotoğraftan şüphelenen var. kaç kişi paylaştı, face'te de var. bugün olmadı artık yarın görecez sonuçlarımızı. niye bugün hala göremedik onu da anlamadım
-
@thequeenoftheguy facede aratip eger kisi face kullaniyorsa teyitlenebilir (benim face kapali)
@maliyeci07 -
@oguzidane geçen senede böyle oldu hocam ben yine görememiştim