HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
10 aralık 2017 yazıyor ama
-
Eksik ing soruları doğru kabul edildi de soru kitapçığı tam olanlarda doğru kabul edildi mi şüpheliyim.
-
@snm0909 siz sonucunuza baktiniz mi ?Peki simdi girebiliyor musunuz ? Sisteme
-
@snm0909 tel numarani verirsen whatsaapp grubu kuralim
-
@meltem_90 hocam siz hangi ili tercih etmiştiniz?
-
@alinail benim sonucum degil istanbul yazan bi kizin sonucu facebookta paylasmisti
-
@meltem_90 hangi grup ya da sayfada hocam
-
BU ZULMÜ BİZLERE YAŞATANLARA YAZIKLAR OLSUN..
-
@nikola-tersla KPSS A Grubu sayfasindaydi hatta adi melike idi ama gonderiyi kaldirmis sanirim. Simdi bulamiyorum
-
@meltem_90 biraz önce ekran resmi paylaşılan foto o kızın işte
-
@kayseri6638 biliyorum hocam ben de onu anlatiyorum soranlara
-
@meltem_90 hocam simdi girebiliyor musunuz sisteme bide halk bank edu .tr mi baktiniz.
-
@mills sınav sonuçları ince elenip sık dokulması gereken bir şeydir. ÖSYM bile bu kadar erken açıklamıyorken 1 tane üniversitenin ( her hangi üniversite olursa olsun) bu kadar hızlı davranması bana biraz yalap şalap geliyor.
-
fb ta buldum . banada bi garip geldi foto ama
-
Sanki zarraf davasinin cezasini bize kesiyolar aglasam mi gulsem mi bilemedim .offf
-
hala açıklanma ihtimali var mı bugün için saat 17:00
-
@mills dostum senin netler nasildi puan kac gordun
-
sisteme giriliyor ancak sınav sonuç belgesi yok malesef. Ayrıca geçen yılda aynısını yaşadık ilk 15 dk girenler gördü sonucu bende görmüştüm ve de kazanmıştım ekran görüntümü almıştım ertesi gün sonuçlar açıklandı herhangi bir değişiklik olmamıştı sonucumda tabi kazandı olupta kazanamadıya dönenlerde vardı orası ayrı.
-
@ümit ben günlerdir deniyordum ama tutturamadım hiç. şu an dışarıdayım olaylardan haberim yok biri özetleyebilir mi
-
halkbank. istanbul . edu. tr ye giriyor sonuna /sonuc ekleyince 404 page not found cabuk farkettiler birkac kisi bakabilmis gibi /sonuc u ekleyip bakan arkadaslara helal olsun osym linkcilerinden daha iyi bir calisma sonuclarini ogrenmeyi haketmisler herhalde /sonuc kisminda aciklanacak bizim bakmak aklimiza gelmedi