HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@murat3 bana da 58 civarında takılmışım gibi geliyor.kazanamadığımı iliklerime kadar hissediyorum: ) o yüzden çok merak etmiyorum.sınavdan sonra 15 gün mecburi bir ara verdim.sonra yine hiçbirşey olmamış gibi devam ettim derse.ha hakettim mi? bence haketmiştim.bu sınava hususi çalışmasam da(ilan geldiğinde sınava yönelik değil kpss ye yönelik çalışmaya devam ettim) 2 yıldır kpss A grubunda hazırlanıyorum.Az çok hakimiyetim var derslere...ama sınav sorularındaki saçmalık bana bu sınavın kazanma ölçütünün ''haketme'' olmadığını gösterdi..o yüzden beklenti içinde değilim.olursa büyük sürpriz olacak olmazsa da üzülmem.zaten çalışıyordum derse,devam ederim..
-
Ziraat 2014'de 1000 banko görevlisi, 1000 servis görevlisi almış
-
Şaka gibi bu günde bitti ya
-
@marjinalfaydali bende57-58 bandında bekliyorum hocam eğer salladıklarım tutarsa bi ümit belki olur ve ben sınavdan sonra çalışmalar daha bugün başladım
-
Kabak tadı verdi artık buraya harcadığım zamanla 30 soru çözerdim açıklamasınlar bakalım
-
bugün de diğer günler gibi bitiyor bağlantı metni
-
@eomer hocam vakıf katılım zaten kariyer nette devamlı genel başvuru alıyor ve ordan çağırıyormuş bazılarını.sizin dediğiniz de bu olabilir mi? yani bizzat ilan verip,ücret alıp sınav mı yapacakmış?
katılımı bırakın vakıfın kendisi bile servis görevlisi için ilana çıkmıyor.sitesine cv bırakanlardan bölgesel alım yapıp,neye göre seçtikleri belli olmayan(!) kişileri çağırıp sınav yapıyor sessiz sedasız... -
@muaccelalacaklı belki benimde şansım vardır dediğiniz gibi salladıklarım tutarsa..ama açıkçası çok fazla kendimi umutlandırmamak için gözardı ediyorum bunu..ama hissediyorum 58 küsür : )
malesef 19 aralık trolu kimseyi masa başına oturtmadı ama az cok ziraat halkbank sınav tecrübelerime dayanarak en az 30 en fazla 40 dün aralığında açıklanacağını bildiğim için çok ihtimal vermedim..geç olsun güç olmasın hocam. -
@marjinalfaydali Yani hocam ben hiç alan bilgisi çalışmadan girdim sınava daha yüksek bekliyorum sizden. Bu da sınavın tuhaflığını gösteriyor bi nebze.
-
@lysippe04, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Kabak tadı verdi artık buraya harcadığım zamanla 30 soru çözerdim açıklamasınlar bakalım
Hocam bence bi ceteris paribus biterdi
-
bu sınavın resmi açıklanma süresi ne kadar arkadaşlar
-
@murat3 hocam zaten gk zayıftır normalde de benim.sınavda da iyi geçmedi haliyle.
hukuklar çok karışık geldi yani soruları da hatırlamıyorum ne cevap verdiğimi de..tek kolay gelen iktisat muhasebe gy oldu..soruların cevaplarını araştırmadım ama bu sınavda 60 ı yakalamak için epey bi net çıkarmak gerekiyor ve bende o kadar çıkardığıma inanmıyorum açıkçası...hayırlısı olsun. -
Halkin bankasi sayesinde iyi bi dinlendik, daha da dinlenmeye devam. Neyse arkadaşlar bu dinleme süreci iyi geldi valla. Bankanın çalışanı sonuçların sali açıklanacağını yazmıştı sanırım. Yarın umarım açıklanır sonuçlar. Sonrasında dağılırız artık. Bu mevzu çok uzadı.
-
Arada farklı nickler görüyorum tercihi sakarya varsa paslasalim
-
@murat3 Alana hiç çalışmadan girip 58'den yüksek bekliyorsanız gkgy ingilizce fulle yaptınız demek ki tebrik ederim.
-
@marjinalfaydali toplu bir sayı verilmesi sınav yapma ihtimalini gösterebilir.Twitterdan başkana sormak lazım,belki cevap vererek soru işaretlerini giderebilir.
-
@zeyno5454 kim demişti hocam onu
-
@ddguy bi yerde okumuştum arkadaşım. Sali diye. Ama inşallah çok tez zamanda aciklanir.
-
@lewis gy hepsini yaptım, İngilizce belki bir iki yanlış vardır birkaç sorudan emin değildim, gk kötüydü ama en azından yarısını yapmışımdır. Alan bilgisi hiç çalışmadım sadece muhasebem iyi, hukuk konularını da üniversite derslerinden hatırladığım kadarıyla yaptım. Ama mesela sınavın maliye kısmında iki üç tane matematik problem sorusu vardı onun gibi net yaptığım sorularla falan 35 yapmışımdır diye ümit ediyorum. Yanlışın doğruyu götürmemesi de özellikle benim gibi çalışmayan adaylar için büyük şans.
-
@eomer Hocam ziraat katılım açıldığı sene de hep haber yapıldı belki hatırlarsınız.ziraat katılım 3000 kişi alacak vs...diye.hepimiz ümitlendik ilan gelecek diye ama ne oldu.o ihtiyacı ziraatin kendi personelinden ve katılım bankalarında çalışan ya da katılım bankacılığı tecrübesi olanlardan kendiler tedarik etti...200 kişi falan aldı 2 sene evvel o kadar.
bence bu da o hesap..zira vakıf katılım da kurulalı epey oldu epey bir çalışanı var.o çalışanların hiç biri ilanlı sınavla girmedi...bana yine eski usul devam ederler gibi geliyor.
ama dediğiniz gibi bu konuyu vurgulayak twitterdan yüklenirsek belki akıllarına sokarız..