HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bihter bu yil olmaz cunku servis alimina da cikildi.gecen sene sadece uzmanlik acmisti ihtiyac dahilinde cagirildi servis icin.
-
Uzman yardimciligindan elenenlere bu sene de servis görevlisi teklif edilebilir. Servis gorevlisinin kontenjanını düz hesap 1000 yapmışlar, pek ihtiyaca göre belirlenmiş gibi durmuyor. Duruma göre uzman yardimciligindan takviye yapabilirler.
-
@alexdelarge kesinlikle.
-
halkbank.com.tr'nin taslak değişmiş ne boş şey varsa yapılıyor. Hala bir sınav sonucunu acıklayamadılar!
-
Uzman için 38 ing, 24 gkgy 40 alan şans var mı ya? Servise başvuranlar uzmandakilerle aynı yapmış ihtimalim yoktur bence
-
@alinail Açıkçası pek anlayamadım söylemek istediğinizi
-
Aday daha zor olan uzmanlık sınavını geçmiştir ama mülakatta uzmanlık için aranan şartlara sahip değildir ancak durumu servis görevlisi için yeterli görülmüştür.Bu yüzden servis teklif edilebilir.Hatta kesin ederlerlerde hiç edillmez falan diye düşünmeyin.
-
@bianconeri Servis ile uzmanlık arasında fark yaratan tek şey İng zaten.İng'nin hakkını vermişsiniz de diğerleri az gibi geldi bana
-
@bianconeri hocam servis teklifi için uzmanlık mülakatına kalman lazım.
-
@maliyeci07, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bianconeri Servis ile uzmanlık arasında fark yaratan tek şey İng zaten.İng'nin hakkını vermişsiniz de diğerleri az gibi geldi bana
Hocam alan yeni çalışmaya başladım şuan girsem iyi olurdu ama yetismedi, hem sorular aşırı kasmisti.İng de kasintiydi gibi.Yani KPSS de 90 alan arkadaşlarla girdik alanda 55 doğruları var tahmini çocukların, kalite yoktu.Tek ümidim İngilizcede baraj olması yani 60 i geçip mülakata kalmak gibi
-
@alinail, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Hocam servis düşünmüyorum 60 i gecsem uzmanlık mülakatına kalir miyim diye kafamda sorular.Tahmini 60-63 arası gelir, ing barajından çoğu kişi geçemez gibi geliyor ama bakalım
@alinail, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Halkbank sitesine giriliyoda duyurular kismina giren varmi giremedimde
-
@paisse girilmiyor
-
Niye açıklanmıyor ya
-
Bu saatte aciklanirmi ki sistemsel bi sorun heralde
-
Artik bu sayfayi yenileyip durcaz arkadaslar..
-
@cokissiz facede biri yazmis genel kurula sunulmadi bugun sunulacakti,o yuzden aciklanamadi diye.bilginiz olsun aksam beklemeyin o yuzden yarin sunarlarsa aciklanabilirmis
-
@cokissiz fazla uğraşmayın yarın açıklarlar...
-
@duranvarlık genel kurul? o da nereden çıktı, müşteri işleri yetkilisi dahi alınırken bu yok, belki şube müdürleri için uygulanan yöntem,,,, fena bir duyum:)
-
Amaan yanlis yazmisim yonetim kurulu demis baktimda simdi