HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@luthor tesekkur ederım
-
Arayan oldumu son dakikalarda
-
Bugünde açıklanmadı arkadaslar yarın beklemeye devam
-
Konuşacak yüzleri kalmadı heralde
-
Surekli istanbul univ. mail atiyirum onceleri cevap veren universite cevap vermiyor .
-
aranızdaki muhabbet hoşuma gitti sonucu fazla merak etmiyordum ama sırf muhabbete katılmak için üye oldum bu arada uzmanlık için girdim ben arkadaşlar
-
@marjinalfaydali hicam bana en basta mailde 19 aralik atmislardi sonra yine attim ay sonu die mail attilar.yine atttim cevap yok.19 aralik ta aciklanmasi gerekiyodu verdikleri bilgiye gore troll degil hocam istanbul universitesinin kwndisi troll sanirim surekli yanlis bilgilendirme veriyorlar.yine mail attim bakalim ne cevap verecekler onu merak ediyorum
-
@kamuguy hocam trol derken onu kastettim: ))
yani halkbankasının böyle dediğini biliyorum ama yine de inanmadım ve kesin bir hata vardır bu işte,başka bişeyle karıştırıp tarih vermişlerdir diye düşündüm.zira hiç bir devlet bankası sınavı ne zaman açıklayacağının tarihini vermedi daha ve 30 günden önce de açıklamadı.. -
bu arada bende alana yeni calısmaya baslamıştım ingilizce 2 yanlış gelir büyük ihtimal gkgy pek emin değilim onuda 24 doğru bekliyorum alanda 40 doğru civarı gelir.Uzmanlık için şans var mı mülakata yoksa hiç bekleyip ümitlenmiyim mi
-
Halkbank sonuçlarının bugün değil yarın diye diye ertelenmesi aklıma Köyden indim şehre filmindeki Ali rıza beyin bi türlü gelememesini anımsattı
Not: Halkbank sonucları = Alı Rıza Bey
İK=Tezgahtar
Biz de=Kemal Sunal ve kardeşleri -
@bianconeri ben de benzer yaptım ama gkgy daha iyi gelirse söylediğiniz netlerden yüksek kapatan şehirlerden değilse tercihiniz gelir ama 24 gkgy ile bence zor
-
@murat3, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bianconeri ben de benzer yaptım ama gkgy daha iyi gelirse söylediğiniz netlerden yüksek kapatan şehirlerden değilse tercihiniz gelir ama 24 gkgy ile bence zor
Hocam benim uzmanlık için, servis değil şehir yoktu yani
-
Arkadaşlar uz. Yrd. Mulakatindan elenip servis görevlisine başvurma gibi bir durum var mı yada jüriler bunu teklif eder mi
-
@bihter, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaşlar uz. Yrd. Mulakatindan elenip servis görevlisine başvurma gibi bir durum var mı yada jüriler bunu teklif eder mi
Etmezler.
-
@bihter Yetenek sizsiniz mi burası jüri karar versin mülakattan elenirseniz süreciniz biter yanlış bilmiyorsam tek bir alandan mülakata davet ediliyor .
-
@bihter Geçen sene elenenlere servis görevlisi teklif edildi
-
Forumda yazanlar vardı sanki uzmandan elendim servisin mülakatına çağrıldım diye.Ama bu süreçte sanmıyorum fazlasıyla başvuru oldu ihtiyaç karşılanacaktır.Herşey ihtiyaca bakıyor.Kısa vadede böyle çözüm üretiyorlar.
Yeni servis görevlilerini dört gözle bekliyor gişedeki arkadaşlar gelseler de rahatlasak diye -
@ezgifdn Ali Rıza Bey altınları ucuza bozduruyor. Tekrar gelin diyor. Biz çuvalı belediye otobüsünde kıstırıp; fırıncı da unlu kpss mamülleri kasıyormuşuz gibi bi durum değil mi?
-
@halkbank-ist cunku gecen sene servis gorevlisi sinavi yapilmadi.
-
@bihter edebilirler tüm bankalar bunu yapıyor.