HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@msd şıklarda zaten 1 tane banka kelimesi geçen şık vardı onu işaretlemiştim işte. her kitapçıkta şıkların yeri farklıdır doğal olarak. şıkları net hatırlasak...
-
@adam-smith ben hayal meyal hatirliyorum o soruyu. Ama bankaya yatırılan mevduat sonucu banka bir nevi borçlu olmaz mı ? Banka borçlu diyen şık doğrudur kanımca.
-
@ceska evet öyle bir şey olması lazım. onu işaretledim zaten ama aklıma takıldı şu an
-
@adam-smith Ben şıkta banka var mı diye aramadım zaten bankanın kaydını sorduğu için ama aynı şeyi diyoruz hepimiz. Bu arada yarın açıklanacak gibi hissediyorum:D
-
@adam-smith dostum iki ihtimal var zaten;
-banka hesabında artış olduğu için borçlu çalışır.
-kasa hesabında azalış olduğu için alacaklı çalışır. -
Banka için borctur. D sikkiydi. Diyenler doğru demişler hocam.neredeyse eminim o sorudan.kasa hesabi alacakli o da doğru ama soruya uymuyor, bu ifade şirketin muhasebesine göre dogru.
-
Il seciminden kaybetmek cok kotu olcak benim icin.Sırf baska il yazanlara mulakatta sikinti cikariyolar diye Istanbulu yazmadim
-
@zenginmemur nereyi yazdın.
-
@duryy ingilizcesi iyi olan riske girmediyse belirleyici bu olcak.
-
İzmir için tahminleri alabilirmiyim kaçla kapatır:)?
-
@vlkrt 68
-
@vlkrt 71
-
Arkadaşlar bir işsizlik sorusu vardı soruyu tam hatırlayamadım da onun cevabını ne yaptınız ?
-
@bihter yuzde 10
-
@huzuri̇slmde çok olmuş o ben 67-68 civarı bi puan bekliyorum
-
Bide şıklarda hızlandıran falan vardı o soru tam olarak neydi??tabi bide cevabı..
-
@zenginmemur hocam ingilizcem iydi y.dışından geldim ama alandan kalcam bi yeri onarsam bi yer yıkılıyor
-
Acaba İstanbulda baraj puandan daha düşük puana mülakata kalma gibi bir durum gerçekleşir mi?
-
@şule ingilizce kusuratlari cok etkliyecek
-
@şule Alandan 35i geçersen şansın var. Alan netlerinde yığılma 35-45 arası olur kanaatimce. Senden 7-8 fazla alan neti yapanı İngilizce netlerinle geçebilirsin. Ceteris paribus. Zira gkgy netlerini bilmiyorum.