HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Biri de aciklandi arkadaslar yazisini okumak icin bekliyorum sayfaya cuma ya kadar anlasilan surekli bakcaz
-
@kamuguy vallahi biz de çok istiyoruz ama yok.. yarın da gelmez büyük ihtimalle. cuma kesin diyemiyorum çünkü 2014 de pazartesi açıklanmış.. ama yarın olmayacağına eminim.
-
@zenginmemur kaç puan bekliyor arkadaşlarınız dendi bende istanbul tercih eden bir arkadaşım 70 üzeri bekliyor dedim
-
soruları bari yayımlasaydılar o da yok maalesef
-
Eğer baraj düşmez ise TR geneli 60-65 civarı kapatır( Bu da ingilizce hariç 50 alan 25-30 gkgy ). Ankara-İzmir-Samsun gibi rekabetin bol olduğu yerler 68-70 civarı kapatabilir.
-
Arkadaşlar SAKARYA kaçla kapatır acaba
-
Ingilizceden atmasyon yöntemiyle sifir dogru bekleyen bir tek benim herhalde
-
@zenginmemur ist üni aof cevap anahtarı genelde b şıkkı ağırlıkta oluyor grupta aof okuyanlardan biliyorum. Ingilizceden hepsini b olarak işaretlediysen bence iyi puan alabilirsin
-
@zeyno5454 yok iste karisik isareledim hepsini bilmiyorum sinav aninda bir anda karar degistirdim.Ingilizceden dolayi kaybetcem
-
Arkadaşlar ben Adanayı tercih ettim. Su anda yüksek lisans yapıyorum. Gk gy den 30 32. Alandan 45-50 arası ingilizceden de 2 iptal soru dışındaki 38 soruyu da dogru yaptigimi düşünüyorum. Yökdil puanim 85. Ki yokdilin 5 6 gömlek asagisinda idi ingilizce.
-
@zenginmemur geçen yılki uzman yrd sınavında ingilizce aynı şıkları işaretlemiştim 20 dogrum çıkmıştı
-
@zeyno5454 pismanlik duyuyorum suan 20 dogru demek 5 puan demek
-
Arkadaşlar İngilizcede genel olarak tek sık işaretlenmiş ben ise 5 er 5 er aynı şikları isaretledim. bir kaç doğru çıkar heralde...
-
@zenginmemur sizin tercih hangi il ??
-
@zeyno5454 uzmanlık sınavında daha çok puan getirmistir
Keşke o şans bende de olsa... -
@bihter ben sakarya yi tercih etmedim alım az diye bursayı tercih ettim. ona da yetmedi oradan kaybettim.
-
@zeyno5454 yaş dolmadan son son herkes özel bankalara yönelecek bu gidişle ...
-
ben ingilizcede hepsini C işaretledim. İstatistiksel olarak her şıktan ortalama 8 tane var. 10 doğru bulsak 2,5 puan yapiyor. Bak yine uyuyamadım girdim foruma. Yok asla kafam rahatlamıyor
-
@mills Yüksek lisansın banka açısından çok onemsenmedigini biliyorum. Bu düzey İngilizce ile bı akademi yolunu garantileyebilirdiniz.
-
@adam-smith bende 5 er 5 er isaretledim istatiksel olarak kaç doğru çıkabilir ?