HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@refik-soydam Hangi ili tercih ettiniz ?
-
@ceska ist
-
İstanbul
-
Isparta nasıl olacak acaba ya
-
İstanbul'un Ankara ve izmirle puan farkı hep 10,15 bazen 20 oldu. Ama bu sınavda puan farkı o kadar çok olmayacak bence
-
@alexdelarge izmir için var mı bi puan tahminin?
-
@vlkrt valla net bir tahmin çok zor da 2014'de 74müş o kadar olmaz
-
@vlkrt 68-69-70 gibi bir şey bekliyorum ben
-
Ankara servis yazan yok mu ? Forumu okudum bir tane göremedim.
-
@ceska Ankara istiyodum aslında ama biraz riskli olduğundan yazmadım. Puanları en yüksek il yine Ankara olacaktır tahminimce. Çünkü Ankara'da rekabet çok fazla. Dersaneler, kaliteli üniversiteler, nufusunun yogun olması, şehrin cazibesi, başkent oluşu vs kızıştırıyor bu yarışı
-
@mask öyle hocam Ankara adeta Serengeti bu konuda .. ama çevremden iddialı bir şekilde kpssye hazirlananlardan başvuran olmadı. Tabi benim çevrem bu hususta bir referans olamaz ama yine de çok kişinin başvurduğunu sanmam.
-
@msd bende 67-68 puan bekliyorum umarım dışarda kalmam.
-
Burdaki netlere göre puanlar düşmez herkes bi seviyenin üstünde yapmış
-
@muaccelalacaklı ben 70 den fazla alırım diyen görmedim niye düşmesin
-
@ceska bende Ankara yazdım
-
@mülkiyeli45 geyikhan or zuppeyun ?
-
@msd ben de bi yandan senin gibi düşünüyorum bi yandan da öncekinin yarısı kadar alınacağı için düşmez diyorum
-
@bitik Buradaki netlere göre demişsin ama buradaki netlere göre düşecek gibi alım az olsa da puanlar hep sınava göre olmuş sınav gelmiş geçmiş en yapılabilirlik düzeyi düşük olan sınavdı benim gördüğüm duyduğum.
-
@ceska İnsanlar artık çok bilinçli ve uyanık. Mecburen hesap kitap yapıyorlar. Pareto optimaliteyi ararken de rahat etmek istiyor herkes. Param elimde olsun yine hazirlanirim asıl hedefime diyor. Sınavların her yıl eleyiciligini artırdığı da aşikar. Yeni mezunlar durumun farkında değil pek. Güllük gülistanlık sanıyorlar piyasayı. Ama işin içine girmiş bulunanlar tazı gibi. Gözleri açık. Senin benim düşündüğümü herkes düşünebiliyor. Atılım yapmak fark atmak gerekiyor her alanda. İşi şansa birakmamak olmalı alet cantamizda ve mümkün olduğunca bilmek, duymak, haberdar olmak.. Hayalimiz bizim için belki büyük belki küçük bilemiyorum ama hayaller ortak paydada birleşiyor. İş ki o oranı lehimize artırabilmek ve bunun için vasfimizi yükseltmek. Kimisi etrafına bakıyor dağ, taş... Ankara'daki adam etrafına bakıyor bakanlıklar, makam araçları, genel mudurlukler, yığınla makam araçları.. Ben ufkumu genisletirdim Ankara'da yasasam. Ama bunu yapamayan, yapmayan da elbette vardır. Ve hal böyle olunca Ankara'da da başvuru sayısı azimsanmamali.
-
@ceska bakkal