HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith Ay sonu mantığı ortadan kalkıyor o zaman
-
internet paketim bitmeden açıklarlar inşallah
-
İkyı aradım bu hafta içinde açıklanacak dedi
-
Kpss de çalışamıyorum beklemekten aklım burda hep
-
@mask sizde mi eskişehiri tercih ettiniz netleriniz nasıl
-
@mcancakar İşte beklediğim haber sağolun
-
02165035173nolu ik yi aradim bu ayin sonunda aciklanacak dedi.en gec Cuma diyebiliriz ozaman dedim evet dedi.bakalim beklemeye devam.insallah herkesin gonlunce olur
-
Eğer cidden bu hafta içinde açıklanırsa istanbul üniversite'sini tebrik etmek gerek. Söylenene göre 60 bin kişinin girdiği sınavı bu kadar kısa sürede açıklamaları bende sürpriz etkisi oluşturdu. Bir iü'lü olarak en azından şubat'a sarktırırlar illaki diyordum : )
-
@patakute ist unisi aof sonuclarni 10 gunde acikladi hizli calisan bi uni gibi sanki
-
Arkadaşlar a grubunda ıngilizcede 2 soru yoktu. Nasıl çözüm bulmuşlardır acaba
-
Arkadaşlar standart sapma olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@baki Daha önce hiç uygulanmamış
-
Şimdi bende ikyı aradı aksilik olmazsa ay sonuna kadar açıklanacak dedi arkadaşlar her an açıklanabilir
Tüm planlarımı bu sınava yönelik kurdum çok büyük riskler aldım umarım hakeden isteyen arkadaşların isteği gerçekleşir artık BU-NAL-DIM -
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Yarın bile açıklanabilir . Yeni yıla inşallah mülakata hazırlanma arifesiyle gireriz.
-
Sonuçlarla mülakatlar arasında ne kadar süre olur bilgisi olan var mı
-
@adam-smith 15 gün
-
@muaccelalacaklı kazanacağınızı hissediyor musunuz ? Muhtemel kaç doğru bekliyorsunuz ? İnşallah aldığınız risklere değer ve kazanırsınız.
-
@ceska 50 alan 25 gkgy gibi bekliyorum ingilizceyide salladım
-
55 alan 30 gk
-
@ozge1617 Evet Eskişehir yazdım. 85 civarı dogrum var tahminime göre. 68 70 puan bekliyorum inşallah bir aksilik olmazsa.