HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur hem puanlama değişti hem soru sayısı arttı. ingilizce 0.25 nedir ya. hiç yapma daha iyi. gkgy nin -türkçe matematik hariç- saçma olması ve her sorusunun 1 puana tekabül etmesi sınavda dengeleri feci değiştirecek demişti dersiniz.
alanda kolay sorular da vardı ama genel itibariyle alan da çok saçmaydı. 5-10 soru dışında gerisini allah affetsin. -
Sınav olalı 17 gün oldu yeterli gözlemi yapabilmisizdir diye düşünüyorum aşağı yukarı. Bence sadece birkaç tane şehir 70'in üstünü gorecektir
-
@alexdelarge nolur o isparta olmasın ya
-
Delircem hayatımda gün geçsin diye bu kadar boş iş yapmamıştım bu nasıl bi iş nasıl stres biktim
-
@zenginmemur hocam kesinlikle puanlama acayip sıkıntılı inşallah 74ü görmez can sıkıcı bir diğer nokta forum dışında konuştuklarım sınavın kolay olduğunu söylüyorlar bende kolaydı ama saçmaydı diyorum bir çıkarım yapmak acayip sıkıntıya giriyor bu durumda
-
@mülkiyeli45 allasen boşversene ya. kim çalışırdı bedir savaşının sonuçlarını. lisedeki din dersinden hatırladığımız kadarıyla yapmaya çalıştı birçoğumuz eminim. ben de dahil yani. -ki yanlış yapmışım zaten. bu en basit örnekti. seçici olmaktan çok eleyici bir sınavdı. e belli insan girecek bu işe. 1000 kişi. kim o 1000 kişi belli değil. iyi de yapsa kötü de yapsa o 1000 kişinin içindeysen sorun yok.
-
@mülkiyeli45 dostum dogru cok kolay sorular vardi ama is puanlamaya gelince cok sey far ediyo arkadaslarin kac net bekliyo?
-
@chirclee sizi çok iyi anlıyorum hocam. Insan böyle yaparken kendinden çok onları düşünüyor aslinda..umutlanmasinlar, olmazsa umutları kırılmasın diye..
-
Eskisehir Ankara Izmir Konya Istanbul en cok merak ettigim iller.
-
@ddguy hocam orasını bilemeyiz kısmet artık ben de otorite değilim tahminimi soyledim herkes gibi)) bu şehir tercihi şans işi.
-
@zenginmemur istanbul için konuştuğum bir arkadaş 70 üzeri gibi duruyor puan dedi ama bilemem tabi şimdi istanbul için giren arkadaşların kafasını bulandırmak istemem
-
@adam-smith o da doğru hocam
-
@mülkiyeli45 hocam elbette herkes 55 almayacak bu sınavdan. ama herkes de 65-70 almayacak. o arkadaş yüksek alanlar arasındadır. geneli düşünürsek yine aynı sonuca varıyoruz
-
@adam-smith evet burada da az bir kitle yok çalışan insanlar var sınav hakkındaki değerlendirmeler sağlıklı en azından. şunu açıklasalarda şu teorilerden kurtulsaydık
-
@mülkiyeli45 dostum bn Ankarayi yzadigin icin orayi sordugunu sanmistim
-
@mülkiyeli45 aynen hocam burada sınava öylesine denemek için gireyim diyen insanlar yok. Herkes hazırlanarak girmiş ve birçoğu da KPSS, banka sınavı geçmişi olan insanlar. Degerlendirme yapmak için ideal bi grup.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Eskisehir Ankara Izmir Konya Istanbul en cok merak ettigim iller.
Konya yi bende merak ediyorum.sayfalarda denk geldigim kisiler 45/50alan 25/30gygk 15/20ing bekliyor.ama iste bunlar konya icin kacta kacini olusturuyor.hersey belirsiz beklemekte yordu artik.
-
@zenginmemur ben ankara için sordum hocam zaten
-
@mülkiyeli45 istanbul icin konustugum yazmisin yukarda
-
@mülkiyeli45 Tahmin yürütebiliyor musunuz kendi doğru sayılarınız hakkında ?