HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Zaten işe başlamadan önce verilen 1-2 haftalık eğitimde kılık-kıyafet, yazışma kuralları, protokol kuralları fln size iyice anlatılacak. Çok detaylı ve resimli bir resmi kılık-kıyafet yönetmeliği verilecek sizlere. Ama şubelere gidince çok az kişinin bunlara uyduğunu göreceksiniz orası ayrı . Ancak şube müdürleri ve yükselmek isteyen kişilerin kurallara uygun ve çok şık giyindiğini göreceksiniz. Ayrıca insanlar da sizinle konuşurken kılık kıyafetinize göre sizi yargılayıp sizinle öyle konuşacaklar. Çok net fark edeceksiniz bunları. Allah'ın izniyle bi kazanın da gerisi kolay.
-
TOPARLIYORUM:
2014 sınavında yaptığım izlenimler şu şekilde,- 8 Eylül 2014 Pazartesi saat 17:15 sonuçların açıklanması
- 22 Eylül 2014 Pazartesi (1.grup mülakat başlangıç tarihi). Mülakatlar 2 grup halinde yapılmış.
- 2 Ekim 2014 mülakatların bitiş tarihi.
- Mülakat sonuçları 15 Kasım 2014 20:00
-
Herkesin sesi kesildi he derin dern düşüncelere mi daldınız
-
@ddguy mülakatların bitişiyle sonuçların açıklanması arasındaki süreç uzun gibi. martta işbaşı yapılırsa hiç şaşırmam.
-
@adam-smith 1 aylık zaman var arada olsun da bekleriz artık napalim
-
@ddguy 15 ocakta başlayacak %90. ocağın sonunda bitse 1 ay sonra açıklansa yine şubatsonu martbaşı oluyor. eğitimiyle beraber martı bulacak gibi. kazanalım da iş oraya kalsın dimi:))
-
@adam-smith insAllah hocam ya temmuz sonu kpss ağustos sonu kpss açıklanma ve sonraki süreci düşünmektense mart benim için daha tahammül edilebilir zaman dilimi
-
Ya aciklansin artikkkkk:(
-
@duranvarlık az kaldı 2 gün bilene değil dayannnnnn
-
@sgkbıkkını hocam maaş hakkında bilgi verebilir misin?
-
@veliat34 istanbul için net 2100 diğer iller için 1800 TL galiba . 2 boş 1 dolu olayını da bu yıl 1 dolu 1 boşa döndürecekler ve temettüyü kaldıracaklar diye duymuştum
-
@ddguy insallah ocak ayina sarkmaz valla hic guvenmiyorumm:)
-
Arkadaşlar inşallah mülakata kaldım diye yazmak nasip olur buraya(hepimize)
-
@adam-smith öyle olursa net 2700 ediyo muhteşem olur yaa. Of bi olsa hiç yukselmesem bile umrumda olmaz
-
Bide diyorum keske bu sinava girdigimi cevremden kimseye soylemeseydim .Ya insanlar sanki kesin olacakmış gibi hergün aramalar,sormalar..bi garip oluom olan ihtimalini dusununce
-
@prsnll-adayı-52 yani olma ihtimalini dusununce
-
@prsnll-adayı-52 aynı stresi yaşıyorum.
-
Ben de maaş olayı hakkında Ocak ayında iyileştirme yapılacağını duymuştum sınavdan önce halkbankta çalışan bir servis görevlisi söyledi o da gözetmen olarak gorevliymis sınavda.
-
Herkes ne kadar zor durumda ya
-
Bir arkadaş vardı ziraat sınavında acayip analiz yapmıştı ve başarılıydıda burdada görüyodum onu bu Ankara 2014teki gibi 74 falan görür mü ya