HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mülkiyeli45 hocam siz KOSGEB uzman yardımcısı misiniz isminizin yanında öyle yazıyor.
-
@ceska öyle olsa burda işi olmaz sanırım:D O mesleği istiyordur
-
@ceska mülakat sonucu bekliyorum burdaki bir gruba dahilim o yüzden öyle yazıyor kosgebte olsam 4bin tl maaşla halkbank servis için uğraşmazdım sanırım
-
@mülkiyeli45 Kac gun oldu hocam mulakat biteli
-
@luthor 22 eylülde bitmişti hocam 3 ayı geçti işte
-
@mülkiyeli45 Bu sene butun alimlar boyle ya.Allah cumlemize sabir versin valla.Her alım yeni bir rekor kırıyor hayret ediyorum.
-
@luthor bizde hiçbir gelişme yok hocam soruşturma dosyalarımız emniyete bile gitmemiş daha
-
@mülkiyeli45 ben de Allah Allah dedim yani kosgebde uzman yardımcısı ise burda neden olsun diye
-
@ceska aynen öyle inşallah olurum da kurtulurum işe bir girsem hayatımda domino etkisi olacak Allah yüzümüze baksın inşallah
-
@mülkiyeli45 rtuk,rekabet,kgm haric aciklayan yok zaten hocam.Bu guvenlik sorusturmasi vs cok belimizi bukecek.3 sinava girdim sgkdan sonra ucunude ciktigim gun cikardim kafamdan.Allah bilir ne zaman aciklanir.
-
@mülkiyeli45 2017 mezunu musun ? Geyikhan tullabindanim ben de.
-
@luthor kesinlikle hocam ama düşünmeden edemiyor insan
-
@ceska uzatmalı 2017 benimkisi hakkımızda hayırlısı inşallah geyikhan
-
2014 sınavında yaptığım izlenimler şu şekilde,
- 8 Eylül 2014 Pazartesi saat 17:15 sonuçların açıklanması
- 22 Eylül 2014 Pazartesi (1.grup mülakat başlangıç tarihi). Mülakatlar 2 grup halinde yapılmış.
- 2 Ekim 2014 mülakatların bitiş tarihi.
- Mülakat sonuçları 15 Kasım 2014 20:00
Görmeyenler için tekrar paylaşıyorum ki sonra vay efendim goygoy döndürdünüz olmasın. İnsanlık yapıyoruz, kıymetini bilin. Anlayan anladı.
-
@mülkiyeli45 vallahi hayırlısı olsun ustam ya. kazanalim şu sınavı inşallah.
-
Arkadaşlar ne bu panik ay sonu açıklanacak demişler işte cumayı bekleyin
-
@mülkiyeli45 dostum Ankara kapalı kutu gibi duruyo.Simdi 2014te her soru direk 0.83 puana tekabul ederken arti soru sayisi 120 imis.Bu sinavda soru sayisi 150 puanlama farkli.Simdi Ankara 74leri gorecekse cok iyi net yapmak lazim yada ingilizceyi iyi yapip puani arttirmak gerekli.Simdi dedigim gibi 50 alan 30 gky gelse 65 yapar iste ingilizceden hepsini dogrubyapan bir aday ancak 74u geciyo.Bunlari yapabilecek aday illaki olacaktir ama kac ksi ve hangi kontenjanda ben resmi cizdim sira yorumlarda artik
-
@zenginmemur Söz konusu Ankara olsa bile o netlerle erişebilecek aday sayısı az olacaktır diye düşünüyorum. Alan 50 gkgy 30 İngilizce 35 filan olursa o adaya kurban olayım ben. Ama şu bir gerçek ki zor usta. Ankara kesinlikle 74 olmaz. Ankara için gerçekte olabilecek en muhtemel puan: 69-70, umduğum: 64-70, uykularimi kaçıran: 74
-
@ceska Ankaranın 65 olduğu sınavda istanbul 55 olur hocam
-
@prsnll-adayı-52 ben mesela söylemedim aileme. Arkadaşımın sözü var dedim o şekilde Ankaraya gittim. Allah affetsin...