HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith İst üni bu konularda ağır.Kendi okul sınavlarını,optik kağıtlarını bile 2 hafta da okuyamıyorlardı.Umarım dediğin gibi olmuştur
-
öyle sinir oldum ki anlatamam.Bunca insana gün verip, tarih verip umutlandırdılar şimdi hiiiiç bisey yokmus gibi yilbaşı kutlamalarina,tatillerine gitmislerdir.keşke aciklasalardi da bizde mutlu girseydik 2018 e.
-
@şule İyi yanından bak. 2018'e umutlu giriyosun
-
@adam-smith gerçi evet kazanamadiysam üzgün girerdim, neşeli bi şekilde kazanmışcasına gireyim bari 2018 e
-
Yeni yilda herkese once saglik diliyorum ve insallah hepimiz bu yilda hayirli bir is sahibi oluruz.
-
İl göç de patladı dalga geçiyorlar insanlarla:( halkbank yakma beni nolur!!!
-
Arkadaşlar köfteyle möfte arasında ne fark vardir
-
Herkese mutlu, sağlıklı ve kariyerli bir yıl diliyorum. Umarım beklediğimiz sınav sonucu yeni yılda bizlere iş kapılarını ardına kadar açar.
-
Gelde millete anlat bankada gisede calismanin bile ne kadar zor olduğunu
-
@zenginmemur olmadi diyorum o puanla nasil atanamadin diyorlar iibf okumak insanin kendine yapabilecegi en buyuk kotuluk resmen
-
Köfte kıymayla möfte miymayla yapilir
-
-
-
@kazm o.O
-
@paretowilfredo bir an önce açıklansa bari şu sınav ya devreler yanmaya başladı baksana
-
@kazm Neemiş? Dostum oluyor böyle şeyler. Ben deliremiyorum bu yüzden delirebilen varsa imrenirim ona. Bakalım Allah yardımcınız olsun dostlar.
-
Devreler yandı
-
Arkadaşlar 45 alan, 30 gkgy ile bursa gelme şansı nedir ya
-
@ahmetşen ingilizce kaç?
-
@pantheon1 İngilizce salladim maç 8 doğru cikar