HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ahmetşen ben 35 alan 25 gkgy 38 de ingilizce diye tahmin ediyorum (A grubu olduğu için) ama hiç hazırlanamadım maalesef benim ümidim yok. Bursa tercih ettim ben de bu arada .
-
@pantheon1 hocam senin ümidin yoksa ben napayım bu arada iibfli misiniz ?
-
@ahmetşen evet evet, ya şöyle baktım puanlarımız hemen hemen aynı, ama cevapları net bilemediğimiz birçok soru var onlardan çıkacak yanlışları da katınca ben ümitlenemedim hiç. Alanım seninki gibi olsaydı belki.. Bu puan barajında bir yığılma olacak, Bursa'da kaç kişi alınır o belli edecek her şeyi ama ben şimdiden diğer sınavlar için hazırlanmaya başladım
-
@pantheon1 ya ben o kadar bunaldim ki bu belirsizlikten oturup calisamiyorum bile hiçbir şeye ortada ilan falan birşey yok zaten.Hocam kpss puanlarınız siralamaniz nasil
-
@ahmetşen Kpss puanım yok hocam hiç girmedim daha. Evet belirsizlik can sıkıcı baya, ben en başından beri hazırlıksız yakalandığım, çalışamadığım için bir şey beklemiyorum. O yüzden çalışabiliyorum sanırım. Sınav da saçma sapan bir sınavdı zaten. Ne doğru, ne yanlışlar belli adam akıllı. Hakkımızda hayırlısı , tüm bekleyenlerin gönlüne göre olsun inşallah.
-
@ahmetşen Vakıfbank ilanı var bu arada ona çalışıyorum ben, hedefim o, baya kilitlendim ona
-
@pantheon1 bilgim var ama ingilizcem iyi olmadığı için maalesef başvuramayacağım :))bursa yuksek kapatacak gibi geliyor inşallah öyle olmaz tüm herşeyi buna bagladim olmazsa perişan olurum
-
@ahmetşen büyük ve kalabalık bir şehir olduğundan çok yüksek kapatacağını sanmıyorum ama bir İstanbul kadar da düşmez tabi. Düşünme öyle hocam, elbet bir yerden bir şey çıkacaktır. Bize düşen sadece etrafa kulak tıkamak, sıkı çalışmak ve en önemlisi; sabretmek.
-
@pantheon1 gerçekten öyle ama bu cevre baskısı varya sabir falan bırakmıyor herşey hemen olsun istiyorlar
-
Bursa için başka başvuran arkadaşlarım varsa kaç doğru kaç puan bekliyorlar belirtirlerse sevinirim.
-
2012 sınavında taban 60 puandan aşağı düşmemiş. Ama neredeyse her il 60 ile kapatmış. Ankara bile 61.25le kapatmış. Mülakata kalan sayısınıda 60 alanlara göre belirlemisler. Galiba çekmezler aşağı barajı
-
@lewis 2012 de sanırım her soru 1 puandi bu sınavın puanlamasi sıkıntılı o yüzden bilemiyoruz ki ne olur
-
Yilbasinda bile forumdayiz ya Allahim yeni yilda bitsin şu cilemizzzz hepimiz seneye işli güçlü girelimm
-
@duranvarlık Amin.
-
45-50 alan 23-26 gkgy 15-17 İngilizce İstanbul yaZdım gelir mi arkadaşlar ? Nedir tahmininiz
-
Nasıl bir sınav ki kimse çıkıp diyemiyor 60 alan 35 gk gy yaptım diyemiyor hiç kimsede mi bişey bilmiyordu bu sınavda sinir oldum ya
-
Bi de bizim alan 0.7 gkgy 1 puan olarak hesapladığımız puanın üzerine sapma puanı da ekleniyor mu ?
-
@mülkiyeli45 35 gkgy yapamazdım ama alan belki 60a yakın yapılabilirdi. Asıl merak ettiğim dediğiniz gibi o rakamlarda yaptım diyen yokken il puanları nasıl gelecek acaba ? İnşallah bi sürprizle karşılaşmayız.
-
@nikola-tersla hocam bende çok merak ediyorum
-
@nikola-tersla Yakın sayılırız tek fark ben İng'nin durumunu bilmiyorum.Senin gibi 15-16 gelirse mülakata kalırız.Bütün mesele 60'a ulaşmakta bence