HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith dostum yarın ben celal bayar için yolculuğa cikacagim arastirma gorevlisi sinavim saat 10.00'da. Hangi otobüslerin gittiğini tekrardan beyan eder misin rica etsem.
-
@mills ben öyle bir soru sormadım ki artık o soru demode oldu sanıyordum. ayrıca ingilizceden bende iyi bir sayı bekliyorum ama nedense bunu sizin gibi 32-40 diye net olarak çıkaramıyorum.
-
@ceska saç renginden rahatsız isen boyatabilirsin nitekim benim saçım siyah ve sen bana siyahlı arkadaş desen bu kadar gocunmazdım. doğal olan bir özelliğin neden seni bu kadar rahatsız etti de bana lan diye saldırdın ?
-
Arkadaşlar şu net muhabbetine gelincede kimse kesin şu gelir demiyor zaten bekliyorum diyor arkadaş 32 yazdıysa mesela sınav esnasında kaçırdıysam şu kadar soru kaçırmışımdır diye hesap yapıyordur kendi kendine. Herkes gergin ama bazen gereksiz yere ortam geriliyor biraz daha sakin olsak çok daha iyi olur ...
-
@kazm iyi beklemek demen için bilader kendinden emin olman gerekiyor. Sen gerçekten iyi yapmissan eger burada ingilizcene guvenerekten doğru yaptığına inanmandir. Tipki ne gibi biliyor musun? Muhasebe de bir soru vardı? Ihtiyatlilik ilkesi geregi karşılık ayırma gibi. Bunun gibi net ve doğru tahmin etmene benzer. Inadına 40!!!!!!!
-
@mülkiyeli45 her gün buraya netlerimi yazsam ben sana sürekli bildirim gelse ve netlerimi görsen sürekli rahatsız olmaz mısın?
-
Oo yine karışmış bura Bir iki gün daha açıklanmazsa birbirlerinden adres isteyip kavgaya gidecek burdakiler çabuk açıklasınlar
-
@mills tamam hocam sen 40 al ingilizceden sana lafım yok sonuçlar açıklanınca atarsın buraya sonucunu rezil edersin bizi
-
Vaziyet alın burası karışacak !
-
@kazm hocam insanlar heyecanlı ve umut besliyorlar iyi bişey duymak istiyorlar bence bu kadar gerilmek çok gereksiz ayrıca bu sayfada şuan 4binli gönderiler var ne gereksiz bildirimler okuduk yazdık
-
Mesele seviyesizce tartışmak değil. Evet haklısın her gün aynj kisinin netlerini yazması rahatsizlik verebilir katılıyorum. Ancak soruların cevaplari aciklanmadigi da asikar evet orada da haklısın. Çıkarımda bulunmaktan dogal bir şey yok. Sonuclar aciklaninca kimin kazanip kazanmadigi belli olur. @kazm uzatmana gerek yok.
-
İngilizce cevaplarinin dogrulugundan emin olanlar sinavda saymis olabilirler ne var ki bunda
-
@kazm Allah şahidimdir ki olumlu olumsuz sınav sonucumi buraya yazacağım:)
-
@kazm Saldırı falan yok ortada. Hatta "lan"dediğim cümlede güldüm bile. Sadece hoşuma gitmedi "turuncu arkadaş" ifadesi.
-
Yarın öğlene kadar buralar sonuçlar ile dolacak, mülakat tavsiyeleri konuşacaksınız ama siz hala birbirinizi kırıyorsunuz, yazık.
-
Herşeyi @kazm bu arkadaş başlattı insanların fiziki yapılarını ön plana çıkararak beyanda bulunulması hoş olmadi
-
@ceska adamsın inş öyle olur kazansak da dert be mülakat var: d
-
@sucukmucuk inşallah bro
-
@sucukmucuk çok iyi söylediniz hocam
-
@sucukmucuk ben de ona delleniyorum. Yok 'turuncu kafalar' yok lanlar falan. Az buçuk rakip olabilirsiniz burda ama unutmayın hepimiz bu sistemin husraninin birer sonuclariyiz.