HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Hatay tercih eden var mı?
-
Halısaha maçım vardı, bir ümit maçtayken açıklanır belki sürpriz olur diye umdum. Sonuç hüsran. Bir kere de şaşırtın ️
-
Ulan varya o kadar biktimki herşeyden ne kadar büyük hata yapmisim İİBF okumakla :((
-
Motivasyon adına hiç bir şey kalmadı.
Sürekli kandırılmış gibi hissediyorum kendimi.
Keşke ilahiyat okusaydım 50 kpss barajı var -
@mills dostum niye ümit beslemiyosun anlayamadım. Alan, gk gy,ingilizce hepsini fulleyenler mi Adanayi yazan tanıdığın. Daha napicaktin umudun olması için:))
-
@AlexDeLarge dostum burasi Türkiye..
-
Ayrıca kötü bekliykrum iyi geldiginde daha cok sevineyim diye..
-
@mills ilginç bir tip
-
@mills senin dediğin doğru sayıları olup da mulakata kalamazsan burda bircogumuz cuvallariz herhalde.
-
@mcancakar sen kazandın üstat şimdiden hayırlı olsun
-
Estağfurullah benim sen veya baskasindan tek farkım ingilizce yoksa ortalama olarak sizden asagida oldugum soylenebilir.@AlexDeLarge
-
Alan 55 gk gy 30 ingilizcede en az 20 net yapmışımdır ankara için kazandın desin banada birileri :))
-
@mülkiyeli45 kesin yuzde 99 hocam senin iş. Benim de alan 37-40 gkgy 31-33 İngilizce 32 benim gelir mi ki hocam ? Ben de Ankara'ya başvurdum.
-
Şu netleri gördükçe kazanamadigima daha çok emin oluyorum
-
Ya kazansaniz nolacak mualakata 3kati kaliyor.mulakat sonucu aciklanmadan soyle heyecan stres yapip germeyin kendinizi.mulakat sonucu beklerken bunlarin yazilmasi gerekiyor az sakin dostlar
-
@ceska bi gelse de kurtulsak senden şu netlerini okumaktan gına geldi netlerini dedim ama neye göre doğru bunlar orasını da bilmiyorum gerçi
-
@ddguy hangi netleri netler mi açıklandı haberim yok ?
-
@kazm cok dogru noktaya parmak bastin kendi netimden daha cok biliyorum arkadasin netini
-
@duranvarlık Aynen valla kendi netimden haberim yok ama arkadaşın netini biliyorum:):):)
-
@duranvarlık ya valla bunaldım kardeş ya söylemeyeyim dedim ama artık yetti. ister istemez bakıyorum bu başlığa bir gelişme bir açıklama var mı diye bi açıyorum şu turunculu arkadaşın net sayıları gelir mi gelmez mi cart curt