HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@fernando-reges siz neye göre beklediğiniz puanı hesapladiniz hocam..
-
Gk-gy beklediğim gibi ama alandan beklediğimin altında net gelmiş olmadı malesef kazananları tebrik ediyorum
-
@hopefull benim de 45 puan geldi. alandan ve gkgyden beklemediğim netler geldi. ingilizce beklediğim gibi.
ingilizceyi fullesem bile kazanamıyorum öyle bir puan almışım ki.. -
@yasemen valla sinavi ayrı kötü aciklama kötü sitesi kötü hala sonucumu gormedim.
-
@adam-smith hocam KPSS puanınız nasıl bende guycuyumda merak ettim
-
benim de 62 puanla ankara oldu herkese hayırlı olsun
-
@adam-smith 60 alan arkadaşların netleri cidden baya iyi helal olsun, smmm ye artık başlayacağım adam akıllı en azından alanım inşallah olur
-
Becayiş yok mu bunda becayiş :))
-
@mrvstk Emin olduklarımı topladım.Kesin doğru kesin yanlış.Bir de belirsiz sorular vardı.Alandan 45 tane garanti gördüğüm soru vardı 47 geldi.2 tane de belirsiz doğru gelmiş.Gk-gy kısmı karışıktı net hesap yapamamıştım
-
Kaç saat oldu hala girilmiyorrr vardır bunda da bir hayir
-
@fernando-reges bende işaretledigimden emin olduklarımi topladım..40 net rahat gelmesi gerekiyor alandan 25 geldi işte
-
58 geldi çok kötü ya . Muğla ıcın puan düşme ıhtımalı var mı
-
@merhuume Mülakat için ayrıca bi duyuru yapılacak, siteden takip edeceğiz onu da
-
@mrvstk Bilemedim hocam kendinizden eminseniz ve itiraz etme durumunuz varsa yapın.İst üniversitesi mezunuyum böyle hatalar gördüm.Optik kağıdı nasıl yanlış okunuyor bilmiyorum ama denk gelmiştim.
-
Edecez bakalım..
-
Şehirlere kaç kişi alacaklarını mülakat listesi açıklanana kadar öğrenemeyeceğiz galiba değil mi ?
-
@kamuguy hocam kazandiniz mi? Belki olur 73 puan la bile umut ediyorum.cunku 2016 puani oldu sadece 2017 puanlular .bakalim bunu kazandik ama mulakat var.hayrlisi .
-
@mülkiyeli45 Hayırlı olsun.Mülakat da olumlu olur inşallah. Şu işsizlikten çıkalım hayırlısıysa
-
arkadaşlar mülakatlar nerde oluyor uzmanlık için sadece istanbul mu?
tahmini nezaman olur tecrübeli arkadaşlar var mı
-
mobilden giriniz, pc sıkıntılı mobilde üç beş denemede giriyor