HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@şule çılgın stajyer dış ilişkilerde bankayı coşturmuş
-
@alinail Ayy keske oyle bir yardimda bulunmasaydim onlar bizim isimizi agirdan aliyo nefret ettim
-
@sahnr aynen bunlar puan düşürür. Katsayısı fazla.
-
Yarını geçtim bari bu hafta içinde açıklansa
-
Illerin kadro sayıları aciklanmis olsaydı bir tahmin yapılabilirdi ancak bu kadar belirsiz bir ortamda hangi ilin kaçla kapatacağını belirlemek mümkün görünmüyor. Yalnız forumdakilere bakarak saglikli bir tahmin yapilamaz, forum dışında sınava girmiş olan binlerce insan var.Ayrica geçmiş sınavlarla da kıyaslama yapılamaz bence çünkü, gerek sınava giren aday sayısı gerek puanlama sistemi gerek verilen kadro hepsi farklı.
-
İzmirde yaşayan birçok arkadaşım Manisa ve Aydın yazdı. İstanbul yazanlar sizin çevrenizde heralde :))
-
Osmaniye yazan varmi ?biraz baktim ama hic görmedim yazan.
-
Arkadaşlar servis görevlisi olarak mesela diyelim ilde 3 şube var o üç şubeye göre mi alım yaparlar yoksa ilçelere de alım olur mu ayrıca
-
@adam-smith umarim cogunluk oyle yapar da izmir icin sansim artar
-
Puanlar hiç belli olmuyor arkadaşlar. Bazı sonuçlara göre hiç beklenmeyen iller çok düşük puanda kapatabilirken, bazıları da beklenenin aksine yüksek kapatıyor
-
-
@ssln valla benim de çok umudum yok ama kazanmak da çok istiurom bakalım
-
Ankara Istanbuldan sonra en cok subeye sahip il.94 sube var 1 ksi bile alsa normalde 100 kisilik bir alim ilk 300 kaca duser?Forumda Ankara olunca guydan beri bir sessizlik oluyo.Ama Ankara insallah supriz yaparda dusuk kapatir
-
@byteks1 aynen ya sayımızı bilelim zaten şube gıtlığı var baraj ne olur muallak hala açıklamadılar sonuçları hiç ümidim yok ya
-
@ddguy inşallah Isparta'yı yazan herkes kazanmıştır valla bende çok istiyorum olmasını ama sınav beni bir edebiyatçı olarak alan bilgisinde çok zorladı o yüzden çok ümitlenmek istemiyorum açıkçası
-
Merhaba , ben de sınava girip umudunu kaybetme aşamasina gelmiş bir bekleyenim.
Facebook sayfalarinda şener bey diye birisinden bahsediliyor.şener bey cuma dedi, şener bey salı dedi... Allah aşkina kimdir bu şener bey :)) -
@pırtık salı denmisti salı da geçti
-
Optik okuyup il taban puanlarını belirleyecekler altı üstü bu 1 ay sürüyorsa mülakata kalacak arkadaşlar şimdiden 2-3 aylık süreyi göze alsınlar. açıklamama nedenlerini cok merak ediyorum niye 1 ay bekleniyor? Allah hepimize sabırlar versin.
-
Benim aklım almıyor. Kesin bunların ellerinde bir liste var ve ona göre alıyorlar. Yoksa 60 bin adayın optikleri nasıl okunup açıklanmaz ? İşlem sadece verileri sıralamaktan ibaret. Yazılı sınavda adayın kimliği vb. önemi yok veya olmamalı. Liyakatin cenaze namazını kılalı çok oldu maalesef. Yazılı sınavda bile torpilin olabileceğine inanıyorum.
-
@pırtık ben o Şener beye tüm kitaplarını revize et dedim abi o ne ya dedim saçma sapan soru doldurmuş