HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Salı günü dananın kuyruğu kopar mi acaba yoksa yine cuma mübarek gün deyip beklemeye devam mı?
-
@duryy bence gene ekecekler bizi
-
Bende de aşağı yukarı alan 40 gkgy 32 İngilizce 32-33 civarı gelecek. Ankara gelir mi acaba ?
-
@ceska Allah bilir hocam
-
@ceska nasibinde varsa olur yoksa da olmaz o yüzden tevekkül edip Allaha bırakmalıyız
-
Keske her soru yine bir puan olsaydi
-
@maliyeci07 aynen hocam 60a ulaşmak zor. Aslında sayı olarak doğru sayımız azımsanacak seviyede de değil. Anlamdım gitti
-
Benim 45 50 alan 32 gk gy 38 ingilizce Agrubu icin. Adana gelir mi arkadaşlar.
-
@mills dostum benim fikrim 60ı geçen herkesin şansı vardır
-
@mills bu doğru sayısına da gelmezse sen bize fazlasın deyip Almıyorlar demektir:)
-
@Muaccelalacaklı ben de bu sinavda genel olarak alan ile gk gy yi ortalama ayni yapilacagini fakat ingilizcenin fark yaratacagiji düşünüyorum. 10 puan fakat 40 soru. Azimsamamak lazim
-
@nikola-tersLa dostum ben Akdeniz de yüksek lisans yapıyorum. Ayni zamanda arasturma gorevlisi kadrosuna hazırlanıyorum yokdil 85 ales 82. Ha bu da olursa alternatif olur. Cunku uni kadrosu almak kesin d egil.
-
@mills Hocam peki sizce gkgy ve alan kaç doğru seviyesinde yapılır ortalama ?
-
Matematigi zayif olanlar icin 15 20. Geneli iyi olanlar 24-29 arasi ortalama.
-
@mills Alan ?
-
Alanda ise min.35 yapılacağına inaniyorum. Cunku iktisat hukuk vee ve muhasebe de 7 8 soru rahat kalem oynatmadan yapilabilecek sorulardı. Ayni zamanda isletme matematiginde muhasebenin son 6 sorusu a grubunda mat problem sorulariydi. Max ise 60 i gorur o da kpss adaylari icin.
-
@ceska ankara 68 69 lari gormezse cagirilirsin diye düşünüyorum. Çünkü düşünsene gk gy den %80 ingilizce %85 alandan da %58 basarn var. Bu sinava ingilizcesi olmayan cok insan girdi. Herkes alan veya gk gy sorularını konuştu. Kimse ingilizceye dair bir sey konusmadi çünkü sallamasyon. Ingilizcesi iyi olan kazanacakk!!!
-
@mills Hocam İngilizce yokdilin bile 6-7 gömlek aşağısındaydı. Önyargılı olmayıp İngilizceye bakan asgari 10 doğru garanti yapardı.
-
Aynen katılıyorum sana @ceska ben o yuzden full yaptigimi düşünüyorum ki hala cevapları aklimda becauselar set up lı bir kelime sorusu. Nijeryanin gayri safi yurt ici hasilasina dair paragraf sorusu vs.
-
@mills Ben bir sorudan emin değilim o da şıklarda, every/each/all olan soruydu. Muhtemelen a grubunda son iki soru basilmadigi için onlar da iptal olacak. Şansa o sorulara bakmadım zaten yeteri kadar çözdüm deyip alana geçtim. 32-33 civarı beklemem de yanılma payı koymamdan dolayı.