HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@leonarda-vinci Komisyon karar verecek denmişti bana sınavdan sonra. Tutanak tutmuşlardı
-
Arkadaşlar İstanbul üni. Ne demişti. Cuma açıklanmazsa haftaya ilk mesai günü mü ? Yarın açıklanma durumu nedir sizce ??
-
@derl201720172017 onlar çok birşey dediler de hiçbiri tutmadı
-
-
Bir sınav bu kadar rezillik görmemiştir.
-
Ama ben yinede salı günü kesin aciklanacagini düşünenlerdenim.Bursa inşallah beni yakmazsin :))
-
İstanbul yazanlar ölü taklidi yapıyor şu an
-
@nikola-tersla pusudalar kazanınca hortlarlar
-
Hiç takip etmedim ama yarın açıklarlar diye beklemeye geçiyorum bende.İstanbul'dan yılın ilk sürprizini bekliyorum
-
@ahmetşen yine Cuma ya ertelerler gibime gelıyor benim inşallah yanılıyorumdur
-
@nikola-tersla Burdayız
-
@bir-genç hocam aradığımız da bugün için ugrasiyoruz olmazsa haftaya sarkabilir demişlerdi bir zahmet salı aciklasinlar artik bu ne tembelliktir ya sınav bekle sonuç bekle mülakat bekle mülakat sonucu bekle hayat beklemekle geçiyor ama bizden beklentiler hiç bitmiyor aksine dahada artarak devam ediyor.
-
@beşiktaş1903 hocam 45 alan 28-30 arası gkgy İngilizceyi full salladim siz nasıl bekliyorsunuz bu netlerle bursa nolur sizce
-
@adam-smith denizde kum tanesisin hocam
-
@nikola-tersla İstanbul bendeee
-
Bence 10 Ocak'a kadar açıklamayacak ben beklemiyorum şahsen 10 Ocakta tam bir ay geçmiş oluyor.
-
@ahmetşen yuzde 75 olur senin iş.
-
@ceska hocam inşallah ya ağzından bal damlıyor valla
-
40-45 alan, 30-33 gk gy, 12-15 civari da ingilizce bekliyorum. Ankara icin girdim sinava, son ana kadar Istanbuldu tercihim son anda Ankaraya cevirdim. Istanbul secmis olsam icim rahat olacakti sanki ankara bu kez 70i gorme be yarin aciklanacak diye dusunuyorum hadi hayirlisi.
-
@bgtr bu sınavda herşeyi İngilizce belirleyecek o kucumsedigimiz 0.25 ler çok can yakacak :))