İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
Bu gelişmelerin ardına guy, mhuy ve il göçten en az birisinden bir ilan bekliyoruz. Ocak ayı içerisinde inşallah gelişmeler beklediğimiz gibi olur.
-
@antimülakat @paretowilfredo hocam 10 kişilik mahalli idareler kontrolörlüğü ilanı da geliyormuş, teyit ettirme şansınız var mı?
-
Maliye bakani aciklama yapmis yakinda kurum ici uzmanlik sinavi yapicaz diye.. Acaba beklenilen 1250-1500 kisilik ilanla birlikte gelir mi ?
-
O göç Buraya gelecek.
-
@antimülakat hocam ilgöç ve guy da öngördüğünüz veya duyumunu aldığınız alım sayısı var mı acaba
-
@meç sayı olarak yok hocamda. Guy için işi bozan biraz şu kurumici alım olayı oldu. Yanlış hatırlamıyor isem 1.500 kişilik kurumici alım olacak. Şu süreçte il göç alımından daha ümitliyiz.
-
@satrab 12 kisi dendi bana
-
12 kisilik mahalli idareler kontrolörlüğü alimi da kapida tez vakitte gelir insallah
-
@brzezinski 12 daha işimize gelir hocam:) benim duyum 10 lakin inşallah sizinki çıkar:)
-
@satrab hocam arkadaş başkana sordu 12 kisilikmis ben ilan niye gecikti sorunca başkana sormustu sagolsun dediginiz gibi ne kadar cok o kadar iyi bi de puan turu kamulu olursa tam olur
-
@brzezinski puan türünü sormadin mi yani dostum
-
@Shady1 sordum da tek bildigi sayı idi
-
@shady1 hocam başkanlıktan tarihi bile vermiyorlar daha dışarı, puanı o yüzden hiç öğrenme şansı bile olmadı bende
-
@satrab kisa sure evvel kontrolur arkadasimla gorustugumde ihtiyac oldugunu soyledi dostum. 10 kisi taleo ettiklerini ama henuz ilanlik asamada olmadiklarini soylemisti. Bu durumda bir yonden ortusuyor haberler. 10 kisilik bir talep soz konusu cunku. Yine tekrar bir sorustururuz dostum.
-
@brzezinski eh derneklere de 17 demistik 18 geldi dostum isin kaymagi olur o +2. Kimse itiraz etmez saniyorum o.O
-
@paretowilfredo saol üstad, 10 kişilik ilanın bakana onaya gittiğini iletti bir arkadaş, o yüzden sordum, teşekkür ediyorum
-
@satrab ihtiyac var dostum cunku hem ihraclar oldu hem de yogun bir birim gercekten. Is yapilirsa yerinde kontrollere gidebilen bir meslek grubu. O nedenle personel verilecegini dusunuyorum ben ki icerde de beklenti bu yonde. Hayirlisi olsun bakalim duyarsak paslariz buraya insallah.
-
İçişleri uzmanlığı da gelirse tadından yenmez.
-
Tez vakitte gelse ne iyi olur dediğimiz ilanlar
- İl göç
- Merkez göç
- İl Planlama
- İçişleri uzm yrd
- İçişleri mahalli idareler stajyer kont.
-
@paretowilfredo ne kadar fazla o kadar çok nasip hocam